Opleidingen overzicht

1-daagse professioneel filmen met de smartphone

Datum : 24/06/2019, 09:30 - 16:30
Locatie : Nader te bepalen
Adres : ,
Prijs : €325.00 - €395.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Professionele video’s maken met de mobiele telefoon is snel te leren. Zowel het filmen, monteren en online plaatsen van een video kan allemaal met de telefoon.

Video is hot en veel bedrijven en organisaties willen video’s op hun website, intranet, Facebook, Twitter en Instagram. Sinds de komst van smartphones met een goede camera, hoef je niet meer een cameraploeg in te huren om een video te maken. Organisaties kunnen dit uitstekend zelf. Dit is niet alleen goedkoper, het werkt ook vaak beter omdat organisaties vaak zelf precies weten wat ze willen communiceren in een video. De video’s worden vaak authentieker.

Hoe ziet een trainings-dag eruit? We starten met een korte kennismaking en gaan daarna direct aan de slag. We leren professionele shots te maken, met kwalitatief goed geluid. Tussendoor kijken we elkaars materiaal terug, wat vaak erg leerzaam is. Ook laat de trainster veel eigen video’s zien. We leren nadenken over de inhoud en het beeldverhaal. We duiken in de wereld van apps op de beelden te bewerken en te monteren. En we denken na over de opties om de video te verspreiden, want ieder platform heeft zijn eigen publiek en ongeschreven regels.

Voor een professioneel filmpje zijn een eenvoudig statief en microfoontje erg belangrijk. Er zijn voldoende statieven en microfoons aanwezig mee om te oefenen.

Wat levert het op? Aan het eind van de dag kun je een eenvoudige reportage maken, met mooie beelden en een inhoud die staat.

Wie kan meedoen? Deze training is geschikt voor iedereen met een smartphone, liefst een nieuwer model (maximaal 2,5 jaar oud). Met een oudere smartphone ben je welkom, maar loop je er soms tegenaan dat een app niet meer soepel werkt. Zowel smartphones met Android als iOS (iPhone) zijn welkom. Naar de training komen veel communicatie professionals, succesvolle ondernemers en mensen die deze competentie aan hun CV willen toevoegen.

Aantal deelnemers: Minimaal 7 en maximaal 12.

Data in 2018

Maandag 17 september, deze training is inmiddels vol.

Maandag 5 november.

Deze training wordt gegeven door Geertje Algera Media: http://www.geertjealgeramedia.nl/#wie-ben-ik

Kopieer deze link in je browser voor een filmpje: https://www.facebook.com/geertjealgeramedia/videos/1408731342502167/


Reserveringen

Soort ticket Prijs Plaatsen
Niet leden €395.00
Leden €325.00