Opleidingen overzicht

6-daagse Business NLP Training

Datum : 25/01/2021 - 09/03/2021, 09:30 - 16:30
Locatie : Kies Koers
Adres : Pr. Bernhardstraat 1a/203, Burgum
Prijs : €1.295.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

*de kosten zijn vrijgesteld van btw wegens inschrijving bij het CRKBO.

Duur en data

 • Module 1:  25 en 26 januari 2021
 • Module 2: 8 en 9 februari 2021
 • Module 3: 8 en 9 maart 2021

Tijd: 9:30 – 16:30 uur.

Voor wie?

Deze training is speciaal geschikt voor toepassing in bedrijven en organisaties.

Inhoud

Tijdens de training is er voldoenderuimte voor praktijkvoorbeelden en leren van elkaar. De deelnemers leren wat NLP is en wat het kan bieden. Daarnaast wordt de deelnemer zich meer bewust van hoe hij/zij handelt in de verschillende contexten en welke motieven en diepere drijfveren hieraan ten grondslag liggen. Naast de professionele ontwikkeling die in gang gezet wordt, wordt ook gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling. Kennis en inzicht zijn de sleutelwoorden. Deze twee samen vormen de basis voorsuccesvol functioneren.

Doel van de training

Na afloop van de 6-daagse Business NLP Training:

 • hebben de deelnemers meer zelfinzicht in hun verbale en non-verbale communicatie;
 • hebben de deelnemers meer flexibiliteit en sturing in hun communicatie;
 • kunnen de deelnemers zichzelf en de organisatie beter neerzetten in gesprekken;
 • kunnen de deelnemers beter aansluiten op de klant;
 • kunnen de deelnemers op verschillende lagen communiceren.

Thema’s die aan bod komen zijn:

 • NLP & Communicatie. Hoeveel van ons gedrag is (on)bewust? En hoe krijgt u hier sturing op? Hoe kunt u beter aansluiten bij de klant?
 • NLP & Verandering. Hoe werken veranderingen bij mensen? En hoe komt het dat dit nog niet zo gemakkelijk gaat? Hoe kunt u sturing krijgen over het behalen van uw doelen?
 • NLP & Taal. Wat maakt dat u doet zoals u doet? Hoe kunt u de gesprekken op een ander niveau tillen? Meer doelgericht kunnen sturen zodat u de resultaten haalt die u wilt halen. Hoe wordt u uw eigen leider?

Programma

Dag 1 en 2

Kennismaking met NLP, de geschiedenis en het ontstaan. Bewust en onbewuste processen leren kennen. U krijgt inzicht en begrip van de verschillende manieren waarop informatie verwerkt wordt en hoe u daar zelf invloed op heeft. U leert om oordeelloos te kijken naar anderen.

Dag 3 en 4

U leert contact te maken met de ander en wat dat u op kan leveren. Hoe u afstemt op een ander en op die manier andere resultaten zult behalen. U leert over Taal: De structuur van taal en hoe taal uw handelen beïnvloedt. U leert vragen te stellen door de structuur te herkennen. Daardoor zult u andere informatie krijgen en kunt u op een andere manier contact maken.

Dag 5 en 6

Hierin gaat het om het herkennen van diepe onbewuste filters: Metaprogramma’s Ieder heeft zijn of haar eigen voorkeur voor wat betreft de metaprogramma’s. Deze bepalen hoe u steeds hetzelfde op vergelijkbare situaties reageert. U leert de belangrijkste metaprogramma’s te herkennen bij uzelf en bij anderen. En dat geeft inzicht in hoe het kan dat sommige mensen anders reageren dan u. Dit levert structurele communicatieverbeteringen op. Kortom een toepasbare en gerichte training met de praktische toepassingen erbij.

Meer informatie

De training wordt verzorgd door Kies Koers. Kijk voor meer info op: http://kieskoers.nl.

Reserveringen

€1.295.00