Opleidingen overzicht

Workshop Baas in eigen loopbaan APK

Datum : 10/11/2020, 14:30 - 16:30
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Tijd voor een kleine of grote beurt…?

Met je auto moet je verplicht elk jaar naar de garage voor een APK (wettelijke verplichting!). Als je op de site van de RDW verder leest, staat er “u blijft als eigenaar van een voertuig altijd zelf verantwoordelijk om een voertuig op tijd te laten keuren.” Wij vinden dat jij ook zelf verantwoordelijk bent voor jouw eigen loopbaan. Niet je leidinggevende of P&O maar jijzelf! En het liefst ook ‘periodiek’, ieder jaar tijd nemen en aandacht geven aan je eigen wensen en eisen als het gaat om jouw professionele werkzaamheden.

Over de workshop

Om je daarbij te helpen hebben we een korte energieke workshop ontwikkeld, een zetje in de goede richting. Waar ben je goed in, waar wil je naar toe en hoe zien anderen jou eigenlijk. Allemaal vragen die beantwoord worden in de Loopbaan APK workshop.

Online doen we de APK keuring in drie stappen

  1. de hand
  2. droomberoep
  3. positieve eerste indruk

Neem je “wettelijke verantwoordelijkheid”, niet vanaf de bijrijdersstoel maar achter het stuur en schrijf je in voor deze leuke online workshop tijdens de Meester in je werk week op 10 november van 14.30 tot 16.30 uur.

Nodig voor de workshop

Microsoft teams

Aanmelden

Je kunt je aanmelden van 5 t/m 23 oktober. Voor deze workshop geldt: minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers.

Let op

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je een link per e-mail om deel te kunnen nemen. Bij deze workshop horen huiswerkopdrachten. Deze krijg je van tevoren toegestuurd

Meester in je Werk Week

De Meester in je Werk Week (van 9 t/m 13 november 2020) is een initiatief van het A&O fonds Gemeenten. De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

Reserveringen