Opleidingen overzicht

Basis Instagram & Instagram Stories (4 uur inclusief pauzes)

Datum : 31/12/2021, 09:00 - 13:00
Locatie : Belangstellingreg.
Adres : .., ..
Prijs : €125.00 - €150.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

De kosten voor deze training zijn exclusief BTW. 
De training kan door gaan bij inschrijving van minimaal 8-10 deelnemers.

Instagram heeft bijna 3 miljoen gebruikers in Nederland en is inmiddels onmisbaar in de communicatie-strategie. Instagram is allang niet meer een app om mooie foto’s te delen, maar inmiddels een video en foto platform waarbij het visuele verhaal achter je organisatie centraal staat. In deze coronatijd is communicatie via social media essentieel om de burger of klant te bereiken.

Nodig voor de training

Een smartphone met daarop de Instagram-app, toegang tot een Instagram-account (zakelijk of privé). WhatsApp i.v.m. het versturen van de oefeningen tijdens de training. Een laptop of desktop computer om de training online te volgen. Voorafgaand aan de training krijg je een werkboek gemaild, wat ook dient als naslagwerk achteraf.

Instapniveau

Dit is een beginner-cursus. Het basisniveau is een Instagram-profiel en weten hoe je een foto plaatst op je feed. Het is handig als je weet wat het verschil is tussen de feed en de stories, maar dit hoeft niet.

Over de trainer

Geertje Algera is expert op het gebied van foto’s en video’s maken en bewerken met je smartphone.  Ze studeerde journalistiek in Utrecht, en tijdens haar loopbaan bij KRO-NCRV ontdekte ze dat ze het haar smartphone televisieprogramma’s kon maken. Sinds 2016 heeft ze haar eigen bedrijf en helpt ze ondernemers en organisaties om zichzelf zichtbaar te maken door middel van video op sociale media.

Deel 1

Introductie Instagram, voordelen/nadelen, een goede bio, verschil feed & stories, taggen, hashtags en locatietag. Instagram gebruiken voor communicatie met jouw doelgroep.

Pauze + werkboek-oefening

Deel 2

Foto’s en video’s maken voor de feed, plaatsen met tekst, tags en hashtags. (evt. 5 minuten break) Content maken voor de stories, alle opties.

Pauze & oefenen met een foto en video.

Deel 3

Introductie Live en IGTV. Het belang van interactie en betrokkenheid. Do’s en don’ts. Hoe nu starten?

Bij de training zit 1 maand nazorg via WhatsApp. Deelnemers kunnen foto’s en video’s door Geertje laten checken. Zij geeft feedback en helpt bij eventuele problemen.

Na afloop

Jij weet de basics van succesvolle content maken voor Instagram, zowel foto als video. Je kunt collega’s begeleiden bij het maken van succesvolle foto’s, video’s, vlogs en teksten voor Instagram. Het werkboek dient als naslagwerk.

Reserveringen

Soort ticket Prijs Plaatsen
Leden €125.00
Niet-leden €150.00