Opleidingen overzicht

Bewust ik

Datum : 10/11/2020, 09:00 - 16:15
Locatie : Nader te bepalen
Adres : ,
Prijs : €495.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

De kosten zijn exclusief btw en inclusief verblijfkosten

Maximale groepsgrootte

I.v.m. de Corona-maatregel van 1,5 meter onderlinge afstand, maximaal 6 deelnemers. Bij minimaal 2 deelnemers gaat de training altijd door.

Inhoud training

Deze leerzame, veelzijdige en vooral ook leuke training biedt jou:

 • meer eigenaarschap in je werk en versterken van je persoonlijke effectiviteit;
 • meer inzicht in je zelf (vergroten van je zelfbewustzijn) en in anderen;
 • op verschillende vlakken (andere) inzichten, bewustzijn, handvaten en tips;
 • effectiever omgaan c.q. samenwerken met anderen, meer begrip voor onderlinge verschillen;
 • meer regie over de werk- en privésituatie, waardoor ook de kans op uitval afneemt;
 • (verrassende) inzichten die omgaan met veranderingen makkelijker maken;
 • meer initiatieven, invloed en resultaat;
 • een effectieve(re) manier om je te ontwikkelen;
 • ook technieken die je sterker maken, als effectieve(re) communicatie en (makkelijker) feedback geven en ontvangen.Persoonlijkheidsprofiel:Jouw persoonlijkheidsprofiel is tijdens de training alleen voor jou en wordt niet aan de andere deelnemers getoond. Het persoonlijkheidsprofiel geeft een gedetailleerd beeld van jouw voorkeursgedrag. Wij gebruiken hiervoor een persoonlijkheidsvragenlijst die erkend is door de British Psychologist Society en Cotan, Commissie Test Aangelegenheden NIP.Het resultaat van deze training:Voor organisaties biedt deze training meer eigenaarschap en regie bij medewerkers. De training kan worden aangepast aan de organisatiedoelstellingen.De training ‘Bewust ik’ past ook uitstekend in programma’s voor duurzame inzetbaarheid, Management Development, mobiliteit en bij traineeships.
 • Deelnemers waarderen deze training als zeer zinvol, afwisselend en vooral ook leuk.
 • Kort gezegd, deze training vergroot jouw persoonlijke effectiviteit, geeft je meer regie en ‘maakt een aantal zaken veel makkelijker en leuker’ in je werk, maar ook privé. En dat op een manier waarbij je dicht bij jezelf blijft.

‘Bewust ik’, maakt je zelfverzekerder, vergroot je persoonlijke effectiviteit (in je werk en privé) en is dè training die anders is. De dag waarbij het om JOU gaat! Deze training is alleen als ‘uitstekend’, ‘zeer goed’ of ‘goed’ beoordeeld en 100% van de deelnemers zou een ander adviseren de training te volgen!

Persoonlijkheidsprofiel

Bij deze training maken we gebruik van je persoonlijkheidsprofiel, het loopt als ‘een rode draad door de training’. Jouw persoonlijkheidsprofiel is tijdens de training alleen voor jou en wordt niet aan de andere deelnemers getoond. Het persoonlijkheidsprofiel geeft een gedetailleerd beeld van jouw voorkeursgedrag. Wij gebruiken hiervoor een persoonlijkheidsvragenlijst die erkend is door de British Psychologist Society en Cotan, Commissie Test Aangelegenheden NIP.

Wanneer

Dinsdag 10 november 2020 van 09.00 tot 16.15 uur.

Maximale groepsgrootte

6 deelnemers (bij minimaal 2 deelnemers gaat de training altijd door).

Kosten

De kosten voor de training (inclusief persoonlijkheidsprofiel en lunch) zijn € 495,-* (exclusief BTW).

Het resultaat van deze training?

Kort gezegd, deze training vergroot jouw persoonlijke effectiviteit en ‘maakt een aantal zaken veel makkelijker en leuker’ in je werk, maar ook privé. En dat op een manier waarbij je dicht bij jezelf blijft. Deelnemers waarderen deze training als zeer zinvol, afwisselend en vooral ook leuk. De training ‘Bewust ik’ past ook uitstekend in programma’s voor Duurzame inzetbaarheid en in traineeships.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die zijn/haar persoonlijke effectiviteit wil vergroten.

Door wie?

De training wordt verzorgd door Robert van Overbeek.

Meer informatie

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Robert van Overbeek, e-mail rovoverbeek@devalck.nl of bel 06 – 22 929 000.

 


Reserveringen

€495.00