Opleidingen overzicht

Traineetraining: Burn-out preventie

Datum : 10/03/2022, 09:00 - 12:30
Locatie : Online training
Adres : Thuis, Aan de slag
Prijs : €225.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Ben je moe? Beetje depri? Start je jouw dag meer op wilskracht dan op energie? Juist aan de start van je loopbaan ben je nog zoekende en lerende hoe je jouw tijd indeelt, prioriteiten stelt, werk verdeelt en samenwerking zoekt met (ervaren) collega’s.

Tijd om wat liefdevoller met jezelf om te gaan

Onderzoek en ervaring leert ons dat jonge medewerkers geneigd zijn langer door te werken ten koste van zichzelf. Een keer is dat geen enkel probleem, doe je dat stelselmatig wordt het wel een probleem. Inmiddels werken we ook alweer een jaar thuis. Thuis klinkt ontspannen, echter de realiteit is dat mensen juist langer en intensiever werken als ze thuis zijn. Bang om even uit te loggen en pauze te nemen, even te bewegen. Misschien geef je je kinderen ook nog les of zie je juist heel weinig mensen; het vraagt veel van ons. Je kunt hierin verandering brengen door je eigen weerstand te onderzoeken en samen met andere young professionals te kijken hoe je weer vitaler wordt en meer vanuit je talenten en discipline kunt werken. Tijd om wat liefdevoller met jezelf om te gaan en dit te erkennen?

Inhoud training

In deze training krijg jij zicht op jouw ‘patronen & excuses & smoezen’ om maar door te gaan en niet te veranderen. Met acceptatie ontwikkel je nieuw gedrag wat gezonder is voor jou en uiteindelijk ook voor je werkgever.

Hoe langt duurt het?

2 x een dagdeel met 3 weken tussentijd om te oefenen.

Wanneer?

10 en 31 maart 2022

9.00-12.30 uur.

Aantal deelnemers

minimaal 7 / maximaal 10 deelnemers

Trainer

Inge van der Molen

Reserveringen

€225.00