Opleidingen overzicht

Clarity Persoonlijk leiderschap – Driedaagse training

Datum : 28/09/2021, 09:00 - 17:00
Locatie : Doopsgezinde kerk
Adres : Molenstraat 22, West-Terschelling
Prijs : €460.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

De kosten zijn exclusief btw en exclusief verblijfkosten

Over de trainingen

Je hebt je stellig iets voorgenomen, maar het lukt je niet je eraan te houden. Of je hebt een besluit goed en rationeel doordacht, maar je voelt je er toch slecht over. Hoe komt dat? Je hebt geen idee. Want we weten vaak meer van onze smartphone dan over ons eigen besturingssysteem.

Ben je bereid op een dieper niveau naar jezelf te kijken en daarmee het risico te nemen op een gelukkiger leven? Als je nog meer ondergedompeld wilt worden in de Clarity-methode, dan is inschrijven op de driedaagse Clarity Persoonlijk Leiderschap-training een echte aanrader. Alle oefeningen en theorie van de tweedaagse zitten ook verwerkt in de driedaagse training, maar de driedaagse training kent meer diepgang, biedt aanvullende theorie en er is meer tijd voor diverse extra oefeningen. Je bent drie nachten van huis en maar liefst 3,5 dag met jezelf aan de slag.

De reacties op beide trainingen zijn erg positief. Clarity Persoonlijk Leiderschap is – of je nu kiest voor de twee- of de driedaagse training – de leiding overnemen van de automatische piloot die aan het roer staat van jouw persoonlijke patronen en gewoonten. Het laat zien wat jouw unieke drijfveren en valkuilen zijn en geeft je de regie terug. Dat kan zijn in je werk, maar ook privé, in je relatie of op andere vlakken in je leven. Je leert op een andere manier persoonlijk leiding te nemen over je leven, vanuit een andere invalshoek. Een eerste aanzet daartoe vormt de tweedaagse training; voor een verdere verdieping en uitwerking kies je voor de driedaagse training.

Persoonlijk leiderschap

‘Persoonlijk leiderschap’ is de leiding overnemen van de automatische piloot die aan het roer staat van jouw persoonlijke patronen en gewoonten. Het laat zien wat jouw unieke drijfveren en valkuilen zijn en geeft je de regie terug. Dat kan zijn in je werk, maar ook privé, in je relatie of op andere vlakken in je leven.

Hoe doe je dat?

Dat is mooi gezegd, maar hoe bereik je dat? Wil je leven vanuit je eigen kracht, dan moet je eerst bij jezelf naar binnen om de automatische piloot te vinden, moet je jouw persoonlijke programma’s leren kennen en leren omgaan met de programmatuur.

Het bijzondere aan deze persoonlijk leiderschapstraining

De training biedt een radicaal ander zicht op het mechanisme dat jou stuurt en op een bepaalde manier beperkt. De methode is mild en geeft je praktische tools om zelf aan de slag te gaan. En al werken we in een groep, je volgt altijd jouw eigen route.

Resultaat

  • Je kent de basis van het Clarity-gedachtengoed
  • Je weet nu waar jouw patronen, aannames en drijfveren vandaan komen
  • Je kent het mechanisme dat jou stuurt en beperkt en kunt ermee in contact komen
  • Je kunt de basistechnieken zelfstandig gebruiken. In elke vervolgtraining erna duik je dieper in je persoonlijke programma’s. Je versterkt met iedere workshop die je doet de geleerde technieken. De theorie wordt opgefrist en verdiept, net als je begrip en kennis van jouw eigen interne programma’s.

Doelgroep

Voor iedereen die zelf de leiding over zijn of haar eigen leven wil nemen in plaats van te varen op de automatische piloot. Voor mensen die bereid zijn op een dieper niveau naar zichzelf te kijken en daarmee het risico te nemen op een gelukkiger leven.

Driedaagse training

  • 28 september t/m 1 oktober 2021

Kosten

Training 460,- excl. btw. Arrangement  97,- excl btw (inclusief trainingsmateriaal)

overnachting 321,- obv 3 dagen volpension.

start 19.30 eerste dag en laatste dag 16.00 uur

Verschil tussen twee- of driedaagse training

De Clarity Persoonlijk Leiderschap Training biedt een radicaal ander zicht op het mechanisme dat jou stuurt en op een bepaalde manier beperkt. Je kunt starten met een tweedaagse introductiecursus, maar ook kiezen voor de meer uitgebreide driedaagse training.

Trainers

Marije Bijlsma, mobiel: 06 – 49 82 00 35 en Akki Colenbrander, mobiel: 06 – 21 23 67 01 of  stuur een e-mail naar

info@fri-terschelling.nl of marijeterschelling@gmail.com

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op https://helderder.frl/  , https://www.fri-terschelling.nl/of op https://www.instagram.com/marije_bijlsma/

Reserveringen

€460.00