Opleidingen overzicht

Clarity Persoonlijk leiderschap – Tweedaagse introductie

Datum : 25/11/2021, 09:00 - 17:30
Locatie : Stayokay Terschelling
Adres : Het land 2, Terschelling
Prijs : €285.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

De kosten zijn exclusief btw en exclusief verblijfkosten

Clarity Persoonlijk Leiderschap introductietraining

Je hebt je stellig iets voorgenomen, maar het lukt je niet je eraan te houden. Of je hebt een besluit goed en rationeel doordacht, maar je voelt je er toch slecht over. Hoe komt dat? Je hebt geen idee. Want we weten vaak meer van onze smartphone dan over ons eigen besturingssysteem. De methode is mild. En al werken we in een groep, je volgt altijd jouw eigen route. Ben je bereid op een dieper niveau naar jezelf te kijken en daarmee het risico te nemen op een gelukkiger leven?

In de introductietraining krijg je de basis van het Clarity-gedachtengoed mee en maak je kennis met een aantal eenvoudige tools. Je krijgt inzicht in waar jouw patronen, aannames en drijfveren (wensen, keuzes, standpunten) vandaan komen en je wordt je bewust van het mechanisme dat jou stuurt en beperkt. Deze kennis is al direct toepasbaar op allerlei gebieden van je dagelijks leven.

Twee dagen van huis zijn is voor sommige deelnemers al een hele stap en daarom een goede opstap naar een eventueel vervolg. Tijdens deze twee dagen krijg je namelijk een goed inzicht wat Clarity Persoonlijk Leiderschap voor jou kan betekenen en of je je er verder in zou willen verdiepen.

De reacties op beide trainingen zijn erg positief. Clarity Persoonlijk Leiderschap is – of je nu kiest voor de twee- of de driedaagse training – de leiding overnemen van de automatische piloot die aan het roer staat van jouw persoonlijke patronen en gewoonten. Het laat zien wat jouw unieke drijfveren en valkuilen zijn en geeft je de regie terug. Dat kan zijn in je werk, maar ook privé, in je relatie of op andere vlakken in je leven. Je leert op een andere manier persoonlijk leiding te nemen over je leven, vanuit een andere invalshoek. Een eerste aanzet daartoe vormt de tweedaagse training; voor een verdere verdieping en uitwerking kies je voor de driedaagse training.

Persoonlijk leiderschap

‘Persoonlijk leiderschap’ is de leiding overnemen van de automatische piloot die aan het roer staat van jouw leven. Kennis van dit mechanisme is een noodzakelijke start om de regie uiteindelijk terug te nemen. De methode is mild. En al werken we in een groep, je volgt altijd jouw eigen route.

Hoe doe je dat?

Dat is mooi gezegd, maar hoe bereik je dat? Wil je leven vanuit je eigen kracht, dan moet je eerst bij jezelf naar binnen om de automatische piloot te vinden, moet je jouw persoonlijke programma’s leren kennen en leren omgaan met de programmatuur.

Het bijzondere aan deze persoonlijk leiderschapstraining

De training biedt een radicaal andere kijk op het mechanisme dat jou stuurt en op een bepaalde manier beperkt. Een milde methode die zich richt zich op een diepere laag, die je werkelijk gaat ervaren. Dat werkt verhelderend en biedt inzichten waarmee je echt verder kunt. Je ervaart hierdoor een enorme ruimte en vrijheid.

Resultaat

  • Je kent de basis van het Clarity-gedachtengoed
  • Je weet nu waar patronen, aannames en drijfveren vandaan komen
  • Je kent het mechanisme dat jou stuurt en beperkt
  • Je maakt kennis met een aantal eenvoudige tools

Doelgroep

Voor iedereen die zelf de leiding over zijn of haar eigen leven wil nemen in plaats van te varen op de automatische piloot. Voor mensen die bereid zijn op een dieper niveau naar zichzelf te kijken en daarmee het risico te nemen op een gelukkiger leven.

Tweedaagse introductie

  • 25-26 november 2021

Kosten

training 285,- arrangement 778,-, inclusief trainingsmateriaal, en overnachting obv volpension 226,/ 275,-

Verschil tussen twee- of driedaagse training

De Clarity Persoonlijk Leiderschap Training biedt een radicaal ander zicht op het mechanisme dat jou stuurt en op een bepaalde manier beperkt. Je kunt starten met een tweedaagse introductiecursus, maar ook kiezen voor de meer uitgebreide driedaagse training.

Trainers

Marije Bijlsma, mobiel: 06 – 49 82 00 35 en Akki Colenbrander, mobiel: 06 – 21 23 67 01 of  stuur een e-mail naar

info@fri-terschelling.nl of marijeterschelling@gmail.com

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op https://helderder.frl/  , https://www.fri-terschelling.nl/of op https://www.instagram.com/marije_bijlsma/

Reserveringen

€285.00