WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Training | De kracht om impact te maken

Datum : 28/03/2024 - 25/04/2024, 09:30 - 16:00
Locatie : Realiteit Inside
Adres : Emmakade 59, Leeuwarden

Wil jij graag impact maken in je werk? Ontwikkel je Impactkracht in deze 3-daagse training. De meest onderschatte skill van 2024.

Waarom deze training volgen?

We leven in een tijd met veel uitdagingen. Het klimaat, geldzorgen, mentale uitdagingen, de huizenmarkt. Deze uitdagingen vragen professionals die een positieve impact willen maken. Jij bent zo’n professional. Hoe groot of klein je dromen ook zijn; jij hebt de drive om iets goeds te doen in je werk. Deze drive is jouw zaadje voor succes. Echte impact begint namelijk met een drive om iets positiefs te willen betekenen. Dus je eerste en meest belangrijke stap is al gezet! Er wordt alleen wel eens wat vergeten. De uitdagingen die voor ons staan vragen niet alleen een wens om iets goed te doen. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden is kracht nodig: Impactkracht. De meest onderschatte skill van 2024. Succesvolle professionals hebben namelijk drie belangrijke eigenschappen:

  1. Duidelijk toekomstdoel: ze weten wat ze willen en hoe ze dat willen bereiken.
  2. Zelfkennis: ze weten wie ze zijn en waar ze goed in zijn.
  3. Impactkracht: ze dealen met tegenslag en zien tegenslag als kans om te groeien.

Wat leer je?

De meeste mensen ontwikkelen de eerste 2 eigenschappen. Ze weten welk pad ze moeten bewandelen en waar ze goed in zijn. Maar wat nou als het onderweg keihard gaat stormen? Dan waai je om, ga je schuilen(vermijden) en lukt het uiteindelijk niet om echt van betekenis te zijn. Ook al wil je het nog zó graag! In deze training ontwikkel je de eigenschappen die je in staat stellen om het verschil te maken. Je weet welk pad je moet bewandelen, je weet waar je goed in bent en je hebt de kracht om rechtop te blijven staan midden in die heftige stormen. Het getuigt van kracht als je het lef hebt om het beste uit jezelf te willen halen

Na deze training:

  • Heb je een duidelijk toekomstbeeld.
  • Weet je wie je bent en waar je goed in bent.
  • Beschik je over tools om met tegenslagen om te gaan en deze om te zetten in groei.
  • Ga je met een concreet stappenplan naar huis.

Voor wie?

Jij bent Young Professional (20’er of 30’er) die een positieve bijdrage wil leveren in je werk en jij hebt de durf om met je eigen ontwikkeling aan de slag te gaan. Daarnaast werk je bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Wanneer?

  • Donderdag 28 maart van 9.30 tot 16.00 uur.
  • Donderdag 11 april van 9.30 tot 16.00 uur
  • Donderdag 25 april van 9.30 tot 16.00 uur

Waar?

Realiteit Inside, Emmakade 59,  8921 AG Leeuwarden.

Wat kost het?

€ 1.245,00 (inclusief btw, materialen, koffie/thee en lunch).

Door wie?

Jesper Heijligers, oprichter en trainer van Realiteit Inside.

Aanmelden

Je kunt je tot 23 maart aanmelden via de (nieuwe) leeromgeving van Werken in Friesland. Let op: na deze datum kan jouw inschrijving niet meer kosteloos worden geannuleerd (zie de voorwaarden)!