Opleidingen overzicht

Workshop | De Kracht van Lichaamstaal! (van 14.00 tot 15.00 uur)

Datum : 23/03/2023, 14:00 - 15:00
Locatie : Lokaal 55, Sneek
Adres : Oude Oppenhuizerweg 55, Sneek

Ze zeggen dat maar liefst 93% van je boodschap wordt overgebracht door je non-verbale houding en slechts voor 7% door de woorden die je gebruikt. Anderen zeggen dat die verhouding een stuk genuanceerder ligt. Maar waar iedereen het over eens is: lichaamstaal speelt een erg belangrijke rol in hoe mensen je zien en je boodschappen ontvangen. Je kunt er een hoop mee winnen. Maar als je het niet goed toepast ook een hoop mee verliezen. Er kunnen zelfs flinke misverstanden ontstaan door een verwarrende lichaamstaal. En dat wil je natuurlijk niet op de werkvloer.

Wil je ook graag werken aan je lichaamstaal zodat je jouw boodschap nóg krachtiger en duidelijk over kan brengen? Meld je dan nu aan! Deze workshop wordt verzorgd door Job Education.

Wanneer?

Donderdag 23 maart van 14.00 tot 15.00 uur.

Waar?

Lokaal 55, Oude Oppenhuizerweg 55 in Sneek.

Voor wie?

Voor iedereen die werkzaam is bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Lunch?

We verzorgen tijdens ons event ook graag de innerlijke mens! Omdat we niet te weinig willen hebben, maar ook zeker niet aan voedselverspilling willen doen, vragen we je om door te geven of je komt/blijft lunchen tussen 12.00 en 13.00 uur. Dit kan met het speciale lunch-aanmeldformulier op onze website. Op het formulier kun je ook aangeven of je dieetwensen hebt. Tussen 13.00 en 14.00 uur kun je dan bijvoorbeeld hybride werken, netwerken of een fijne wandeling maken!

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan tot en met woensdag 15 maart via onderstaand formulier. Let op: je mag je voor slechts één gratis workshop aanmelden!

Reserveringen

Tickets

Registratiegegevens