Opleidingen overzicht

De Kracht van X

Datum : 28/01/2019 - 03/06/2019, 09:00 - 17:00
Locatie : Landhuis Rikus
Adres : Hoofdstraat 10, Eext
Prijs : €3.265.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Leer- en ontwikkeltraject DE KRACHT VAN X
Kosten € 3.265,- exclusief BTW en arrangementskosten

Wanneer jij geboren bent tussen 1955 en 1970

Wanneer jij geboren bent tussen 1955 en 1970 hoor jij tot de groep die Generatie X wordt genoemd. Op dit moment ben je dan tussen de 48 en de 63 jaar oud. Jouw generatie is de grootste groep die op dit moment actief is op de arbeidsmarkt. Jij en je generatiegenoten beschikken over zeer veel werkervaring. Je hebt bijgedragen aan de cultuur en het succes van jullie organisatie. Over het algemeen zijn de leden van Generatie X toegewijde en zorgvuldige werkers die graag consensus bereiken voor een beslissing of verandering wordt doorgevoerd.

Energie en motivatie

Maar misschien word jij, net als veel generatiegenoten, ook geconfronteerd met de minder leuke gevolgen van ouder worden. Je bent wat minder energiek dan jaren geleden, je bent misschien wat minder gemotiveerd om mee te gaan in (grote) veranderingen in jouw organisatie en in de buitenwereld. En een gemakkelijke samenwerking met jongere collega’s is niet altijd vanzelfsprekend.

Tussen midden veertig en zestig

Wat we zien, waarschijnlijk mede door de veranderingen in de samenleving en de arbeidsmarkt, is dat veel mensen in hun vijftiger jaren opnieuw behoefte hebben aan een herbezinning op zichzelf en hun werk. In de samenleving en in organisaties is er sprake van continue verandering en hoe houd je dat bij en hoe houd je dat leuk voor jezelf? Je hebt tenslotte nog een tijdje te gaan en misschien vraag jij je ook weleens af: ‘Wil ik en kan ik zo nog tien of twintig jaar doorwerken?’

In deze fase van je werkzame leven ervaar je misschien dat je jezelf ‘opnieuw moet uitvinden’ om fit en gemotiveerd te blijven. Dat je opnieuw bij jezelf te raden wilt gaan wie je in deze fase van je leven wilt zijn en hoe jij in de toekomst ten diepste wilt vormgeven aan je talenten, je waarden, je ervaring en je kennis.

De kracht van X

Koffie & Bubbels heeft voor mensen die aan de slag willen gaan met vragen rond energie, motivatie en mogelijkheden in de komende fase van hun loopbaan een leer- en ontwikkeltraject ontwikkelt met de naam De kracht van X. Dit programma gaat in oktober van start.

Data 2019

Dag 1: Maandag 28 januari 9 – 17 uur. Rikus, Eext
Dag 2: Woensdag 4 maart 9 – 17 uur. Rikus, Eext
Dag 3 en 4: Woensdag 3 april 18.00 uur – vrijdag 5 april 17 uur, Meeuwenveen, Havelte
Dag 5: Woensdag 6 mei  9 – 17 uur. Rikus, Eext
Dag 6: Woensdag 3 juni 9 – 17 uur. Rikus, Eext

Om te onderzoeken of dit ontwikkelprogramma wat voor je is kun je vrijblijvend een afspraak maken voor intakegesprek met de hoofdtrainer van het programma Els ten Hengel. Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek kan via een mail naar info@koffie-bubbels.nl.

Aanmelden voor de training De kracht van X kan via de knop Direct Aanmelden in de rechterkolom of door naar beneden te scrollen.

Reserveringen

€3.265.00


Sluit
loading...