Opleidingen overzicht

De projectassistent

Datum : 17/09/2019 - 01/10/2019, 09:00 - 16:00
Locatie : Nader te bepalen
Adres : ,
Prijs : €495.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

DE ONMISBARE SCHAKEL IN PROJECTEN
De kosten voor de training zijn inclusief het boek De projectassistent. Dit boek vormt de basis van deze training.

Duur en data

2 dagen: dinsdag 17 september en dinsdag 1 oktober 2019.

Beschrijving workshop

Als projectassistent heb je een onmisbare rol uit bij het uitvoeren van projecten. Het resultaat, de kosten en de tijd waarbinnen een project moet worden uitgevoerd, staan van te voren vast. Als projectassistent zorgt je er samen met de projectleider en het projectteam voor dat het resultaat behaald wordt.

Wist je dat 80% van de management assistenten projectondersteuning als taak erbij krijgt? De toename van het aantal projecten binnen organisaties biedt kansen voor jou! Het is goed te weten dat projectmanagement steunt op drie pijlers; de HET-kant, de WIJ-kant en de IK-kant. In de training van Project matig werken voor projectassistenten leveren we een bijdrage aan de ondergrondkennis (HET), de samenwerking tussen de projectpartijen (WIJ) en de persoonlijke effectiviteit (IK-kant).

Resultaat

Je hebt inzicht gekregen in de manier waarop een project georganiseerd wordt en je eigen rol hierin verder uitgediept. (HET-kant)

Je krijgt de vaardigheden aangereikt waarmee je als projectassistente je projectteam actiever en effectiever kunt ondersteunen. (WIJ-kant)

Je leert je communicatieve vaardigheden goed en effectief in te zetten voor een professionele uitvoering van je projectwerkzaamheden. (IK kant)

Voor wie

Management assistenten, secretaressen, ondersteuners en beginnend projectassistenten.

Werkwijze en locatie

De training voor project assistenten is actiegericht en werkt, bij voorkeur, vanuit een eigen (rode draad) project gedurende de hele training.

De locatie wordt nader bepaald.

Minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers.

Extra

Je krijgt van ons na de workshop tot 30 dagen lang ondersteuning ‘on the job’ middels e-mail, chatsessies of telefoongesprekken wanneer je dat maar wilt.

De training wordt gegeven door Pieter Hoekstra van Sherpas Proyects.


Reserveringen

€495.00