GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Effectieve communicatie voor professionals

Datum : 26/09/2023, 09:30 - 16:00
Locatie : Crystallic Businesspark
Adres : Francois Haverschmidtwei 2, kantoor 0.03, Leeuwarden

Deze training is inclusief een DISC analyse-rapport. Deze training is voor iedereen die (nog eens) kennis willen nemen van de essenties van het communiceren. Ben jij je bewust van de wijze waarop je communiceert? Weet jij dat het effect van jouw communicatie het resultaat is dat je terugkrijgt van de ander? Dat je 100% verantwoordelijk bent voor de wijze waarop je communiceert? Dat je niet niet kunt communiceren? Dat het dus altijd aan jezelf ligt en nooit aan de ander? Je leert bij ons het echte communiceren, zowel met jezelf (!) en als met een ander. Opzienbarende technieken voor professionals. Psychologische communicatie. En vooral heel praktisch toepasbaar.

Wat leer je?

Onmisbare technieken in het communiceren die het je mogelijk maken een optimaal contact te bewerkstelligen met iedere gesprekspartner.

Voor wie?

Voor iedereen die communicatie als belangrijkste vaardigheid wil gebruiken.

Wanneer?

Dinsdag 26 september van 9.30 tot 16.00 uur.

Past deze datum jou niet? Dezelfde training wordt opnieuw georganiseerd op:

  • 30 oktober
  • 29 november
  • 19 december

Deze trainingen worden ca. 4 weken vóór aanvang gepubliceerd op onze website. Eerder aanmelden voor deze data is dus niet mogelijk.

Kosten

€ 720,00  (inclusief btw).

Goed om te weten

Deze training gaat altijd door. Ook als er maar één deelnemer is.

Trainer

Rutger Boelsma, RBC Consultants.

Reserveringen

Aanmelden voor deze activiteit is op dit moment niet mogelijk!