Opleidingen overzicht

Friese Ambtenaren Groeidag

Datum : 12/03/2020, 09:30 - 17:00
Locatie : Nader te bepalen
Adres : ,
Prijs : €197.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

De kosten zijn exclusief btw en inclusief verblijfskosten

Friese Ambtenaren Groeidag

Succesvolle ondernemersprincipes voor professionals die willen groeien en meer voor elkaar krijgen bij de overheid

Groei, meer resultaten, anderen meekrijgen.

Tijdens een Ambtenaren Groeidag is dit precies wat je gaat leren en beleven. Speciaal voor lokale en regionale overheidsacademies.

“Je wilt zelf graag dat het allemaal sneller gaat, maar het lijkt wel of er altijd iets is, of iemand, die de voortgang tegen houdt.”

De veranderingen in de samenleving gaan steeds sneller. Overheidsorganisaties zijn hier vaak niet tegenop gewassen. Complexe regelgeving, procedures en de manier van werken zorgen voor traagheid, maar ook voor veel frustratie bij medewerkers. Je wil zelf graag dat het allemaal sneller gaat, maar het lijkt wel of er altijd iets is, of iemand die de voortgang tegenhoudt. Leg dat maar eens uit aan de buitenwereld, die zit te wachten op voortgang.

Tegenover deze frustratie staan ook positieve ontwikkelingen. In de huidige tijd is het veel makkelijker om goede informatie te vinden, contact te hebben met voorbeelden in jouw werkgebied, ervaringen uit te wisselen etc. Ook liggen er juist nú grote kansen voor jou, als individuele ambtenaar, hét verschil te maken!

Op een stralende overheid!

De Succesvolle Ambtenaar helpt ambtenaren meer te bereiken. De aanpak levert betere samenwerking en betere resultaten op, maar ook tevreden en meer ontspannen medewerkers. Succesvolle ondernemers maken op grote schaal gebruik van alle voordelen die de huidige tijd biedt. De Succesvolle Ambtenaar is gebaseerd op de principes die succesvolle ondernemers toepassen, aangepast aan de ambtelijke werkelijkheid.

Natuurlijk zal jouw werk bij de overheid nooit hetzelfde zijn als ondernemen, maar het is heel aantrekkelijk om een ondernemende ambtenaar te worden:

  • Je krijgt dan meer voor elkaar
  • In minder tijd
  • Juist die projecten komen op je af die precies bij je passen
  • Je bent in control met je werk, weet precies wat je doet en waarom
  • Heerlijk werken, je werk geeft je echt voldoening
  • Jij maakt echt een verschil!

De Ambtenaren Groeidag is hét evenement voor ambitieuze professionals bij de overheid. Het programma is afwisselend, praktisch en inspirerend.

Wat je kunt verwachten is:

  • Praktische kennis & inspiratie
  • Direct in je werk toe te passen en een praktisch stappenplannen.

Ester Oude Nijhuis en Greta Krijgsman leren je de unieke 7-stappen methode van De Succesvolle Ambtenaar, waardoor je met gemak en plezier anderen meekrijgt. Jouw collega’s, jouw management en bestuurders en natuurlijk externen. Anderen meekrijgen is cruciaal in jouw werk. Helaas is dit tegelijk het lastigste dat er is. Een overvolle agenda, andere belangen, botsende karakters, er is zoveel dat anderen meekrijgen heel lastig maakt.

Succesvolle ondernemers hebben hier hun eigen aanpak voor. De Succesvolle Ambtenaar heeft deze aanpak omgezet in een uniek 7-stappen plan speciaal voor overheidsprofessionals.

Praktisch

De investering voor de dag is € 197,- excl. BTW per persoon. Dit is inclusief materialen, reistijd en –kosten. De locatie wordt door de opdrachtgever gefaciliteerd. Het minimale aantal deelnemers is 15, het maximum is 50.

 

 

Reserveringen

Lokale/regionale Ambtenarengroeidag

€197.00