Opleidingen overzicht

Gebruikerstraining vacatures plaatsen

Datum : 08/10/2020, 10:00 - 12:00
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

De gebruikerstraining is alleen voor de aangesloten leden en is gratis.

Wanneer?

Donderdag 8 oktober van 10:00 tot 12:00 uur. De training vindt online plaats.

Over ons vacaturesysteem

Wist je dat het vacaturesysteem van Werken in Friesland een compleet vacaturesysteem is? Zo kan jij veilig en efficiënt je vacatures afhandelen. In het vacaturesysteem kun je:

  • Vacatures zowel intern als extern publiceren
  • Sollicitaties in het systeem ontvangen
  • Managers eenvoudig digitaal mee laten kijken en beoordelen met sollicitaties
  • Sollicitanten een bericht sturen via het systeem (ook in bulk)
  • Email sjablonen aanmaken
  • Je vacaturedossier inzien

Voor wie?

De training is bedoeld voor medewerkers die gebruik maken van het backoffice/ vacaturesysteem van Werken in Friesland en vacatures plaatsen en voor P&O/HRM-adviseurs.

De training

Tijdens de gebruikerstraining legt Haike Spek (Poolz BV) uit hoe je eenvoudig vacatures plaatst en behandelt via het vacaturesysteem. Vervolgens gaan we met elkaar in gesprek over waar je tegen aan loopt, wat je juist prettig vindt werken en wat er anders zou moeten. Het is dus echt een training waar je van elkaar kunt leren. Voorafgaand aan de training krijg je per e-mail een link toegestuurd om de training online te kunnen volgen.

Gebruikerstraining “Dynamisch Aankoopsysteem”

Op 8 oktober organiseren we van 13.00 tot 15.00 uur ook de online gebruikerstraining over het plaatsen van tijdelijke opdrachten voor zzp-ers/bureaus in het Dynamisch Aankoopsysteem (DAS). Deze training is geschikt voor beheerders van Werken in Friesland (degene die de inhuuropdracht plaatst of gaat plaatsen) en P&O adviseurs. Kijk voor meer informatie en aanmelden op https://www.werkeninfriesland.nl/opleidingen/gebruikerstraining-dynamisch-aankoopsysteem-das-werken-in-friesland-2/.

Reserveringen