Opleidingen overzicht

Gezond zelfvertrouwen

Datum : 25/01/2023 - 29/03/2023, 15:00 - 17:00
Locatie : Maarsingh & Van Steijn
Adres : Bollemanssteeg 64, Leeuwarden

De training is praktisch van aard: geen praatgroep maar een doe-groep. De training is grotendeels gebaseerd op de uitgangspunten van Competitive Memory Training (COMET). Als het beeld van jezelf negatief is, dan dringt positieve informatie uit de omgeving niet tot je door. Je dient jouw positieve ervaringen weer meer vooraan in het geheugen te krijgen. In de training leer je vaardigheden om positieve gedachten en ervaringen de competitie aan te laten gaan met jouw negatieve gedachten. Hoe we onszelf waarderen heeft ook grote invloed op ons doen en laten. Door jezelf anders te bekijken, zul je ook weer nieuwe positieve ervaringen op kunnen doen. Op deze manier vergroot je je zelfvertrouwen en werk je toe naar een realistischer zelfbeeld.

Voor wie?

Mensen die last hebben van de vaste, negatieve overtuiging over zichzelf als niks waard te zijn, er niet bij te horen, dom of lelijk te zijn. De training is bedoeld voor mensen die willen leren om anders naar zichzelf te kijken en zich weer willen concentreren op hun positieve eigenschappen en ervaringen.

Wanneer?

  • Woensdag 25 januari 2023 (start)
  • Woensdag 1 februari
  • Woensdag 8 februari
  • Woensdag 15 februari
  • Woensdag 22 februari
  • Woensdag 29 maart (follow-up)

De bijeenkomsten zijn van 15.00 tot 17.00 uur.

Waar?

Bollemanssteeg 64, 8911 DW in Leeuwarden.

Kosten

De kosten voor de training zijn €800,- per persoon (exclusief 21 % BTW). Wanneer er sprake is van een diagnose kan de behandeling worden vergoed via de zorgverzekering. Je hebt hiervoor een verwijzing van een huisarts nodig en er zal altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden. Vraag naar jouw vergoeding bij je eigen zorgverzekering.

Trainers

Rutger Sinnema en Marit Westerdijk.

Reserveringen

Tickets

€800.00

Registratiegegevens