Opleidingen overzicht

Gezond zelfvertrouwen

Datum : 09/02/2022, 13:00 - 15:00
Locatie : Maarsingh & Van Steijn
Adres : Bollemanssteeg 64, Leeuwarden
Prijs : €700.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Exclusief btw en inclusief verblijfkosten

Inhoud training

De training is praktisch van aard: geen praatgroep maar een doe-groep. De training is grotendeels gebaseerd op de uitgangspunten van Competitive Memory Training (COMET). Als het beeld van jezelf negatief is, dan dringt positieve informatie uit de omgeving niet tot je door. Je dient jouw positieve ervaringen weer meer vooraan in het geheugen te krijgen. In de training leer je vaardigheden om positieve gedachten en ervaringen de competitie aan te laten gaan met jouw negatieve gedachten. Hoe we onszelf waarderen heeft ook grote invloed op ons doen en laten. Door jezelf anders te bekijken, zul je ook weer nieuwe positieve ervaringen op kunnen doen. Op deze manier vergroot je je zelfvertrouwen en werk je toe naar een realistischer zelfbeeld.

Voor wie?

Mensen die last hebben van de vaste, negatieve overtuiging over zichzelf als niks waard te zijn, er niet bij te horen, dom of lelijk te zijn. De training is bedoeld voor mensen die willen leren om anders naar zichzelf te kijken en zich weer willen concentreren op hun positieve eigenschappen en ervaringen.

Wanneer?

9 en 16 februari, 9, 16 en 23 maart, 13 en 20 april, 11 en 25 mei 2022

Waar?

Bollemanssteeg 64, 8911 DW in Leeuwarden.

Duur

De training bestaat uit 4 wekelijkse bijeenkomsten en 3 vervolgbijeenkomsten een maand later. De training gaat van start bij 6 deelnemers en het maximale aantal deelnemers is 8.

Kosten

De kosten voor de training zijn €700,- per persoon (exclusief 21 % BTW). Wanneer er sprake is van een diagnose kan de behandeling worden vergoed via de zorgverzekering. Je hebt hiervoor een verwijzing van een huisarts nodig en er zal altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden. Vraag naar jouw vergoeding bij je eigen zorgverzekering.

Trainers

Rutger Sinnema en Morsal Wassiee

Reserveringen

€700.00