Opleidingen overzicht

Workshop Immuniteit voor verandering doorbreek je met een lach

Datum : 11/11/2020, 13:00 - 17:00
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Deze snelle en frisse strategiesessie – met “de lach” als medicijn voor chronische ernst – begint met de ikigai (dat wat je levensgeluk geeft) en de visie voor de toekomst van alle deelnemers. Vertrekkende vanuit ieders persoonlijke ‘waarom’ zijn authenticiteit en zin een gegeven. Daarmee ligt er een ijzersterke basis voor gezamenlijke doelen stellen en teamvorming met echte betrokkenheid.

Inhoud workshop

Strategievorming is daarmee appeltje-eitje! We benoemen rollen, kansen en bedreigingen en maken een stappenplan. Voor je het weet beweeg je van now en how? naar wow! We houden de vaart erin en iedereen draagt bij, want al ben je kritisch… Achter elk oordeel ligt een prachtige behoefte. Elk probleem maakt een oplossing rijker en meer gelaagd. Deze sessie staat garant voor humor, verbinding, ontspanning, trots en verwondering. Resultaat? Een betrokken team dat de toekomst gegarandeerd mooier maakt!

Voor wie?

iedereen die aan de slag gaat of is in verandertrajecten. Bijvoorbeeld beslissers en/of nieuw te vormen teams (over afdelingen of locaties heen).

Doel workshop

Kennismaken met en ervaren van technieken voor het doorbreken van immuniteit voor verandering.

Wat neem je mee uit de workshop?

  • Inzicht in jouw eigen ikigai ofwel levensgeluk.
  • Technieken om immuniteit voor verandering om te buigen naar beweging.
  • Zin om samen het voortouw te nemen in de immense opgave die er ligt in deze tijden van klimaatverandering en de nodige sociale uitdagingen, op weg naar onze prachtige en ook duurzame samenleving.

Nodig voor de workshop

Zoom of Miro.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden van 5 t/m 23 oktober. Voor deze workshop geldt: minimaal 6 en maximaal 25 deelnemers.

Let op

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je een link per e-mail om deel te kunnen nemen.

Meester in je Werk Week

De Meester in je Werk Week (van 9 t/m 13 november 2020) is een initiatief van het A&O fonds Gemeenten. De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

 

Reserveringen