Opleidingen overzicht

Informatiemarkt Werken in Friesland en Leerwerkloket Fryslân

Datum : 23/03/2023, 11:30 - 13:00
Locatie : Lokaal 55, Sneek
Adres : Oude Oppenhuizerweg 55, Sneek

Tijdens de informatiemarkt laten we zien wat we bij Werken in Friesland allemaal doen. Onze loopbaanambassadeurs, mediators en vertrouwenspersonen vertellen je graag wat zij voor je kunnen betekenen. Daarnaast kun je kennismaken met de medewerkers van Team Werken in Friesland en gaat het bestuur graag met je in gesprek aan de hand van stellingen.

Het Leerwerkloket Fryslân is ook vertegenwoordigd tijdens de informatiemarkt. Het Leerwerkloket maakt je wegwijs in alle mogelijkheden op het gebied van leren en werken. Ze geven je informatie en tools zodat jij stappen kunt zetten in je loopbaan. Want de arbeidsmarkt verandert razendsnel. Beroepen verdwijnen en nieuwe ontstaan. Werk dat je je leven lang hebt gedaan, bestaat niet meer. Diploma’s raken snel verouderd. Belangrijk dus dat je bijblijft op je vakgebied. Of dat je je tijdig oriënteert op ander werk. Omdat het moet of omdat jij dat graag wilt.

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon binnen komen wandelen. We horen wel graag of je aan wilt schuiven bij de lunch tussen 12.00 en 13.00 uur. Dit kan met het speciale lunch-aanmeldformulier op onze website. Op het formulier kun je ook aangeven of je dieetwensen hebt.

Wanneer?

Donderdag 23 maart van 11.30 tot 13.00 uur.

Waar?

Lokaal 55, Oude Oppenhuizerweg 55 in Sneek.

Voor wie?

Voor iedereen die werkzaam is bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.