WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Introductieworkshop | Paradoxaal leiderschap

Datum : 11/03/2024, 14:30 - 16:30
Locatie : Gemeente Leeuwarden (Oranjezaal)
Adres : Hofplein 38, Leeuwarden

Wil jij als leidinggevende leren om effectief om te gaan met spanningsvelden en dilemma’s op de werkvloer? Dan is de leergang Paradoxaal leiderschap iets voor jou!

Eerst even proeven?

De leergang start op 15 april en eindigt op 28 januari. Het gaat in totaal om zeven cursusdagen. Met een volle agenda, weet je misschien nog niet of het die tijdsinvestering waard is. Om je daarbij te helpen, organiseren we op maandag 11 maart een gratis introductieworkshop. Deelname is geheel vrijblijvend. Geen behoefte aan de volledige leergang, maar wel nieuwsgierig naar de “proeverij?” Ook dan ben je van harte welkom!

Paradoxaal leiderschap; wat is dat?

Als leidinggevende of professional moet je dagelijks balanceren tussen ogenschijnlijk tegengestelde perspectieven en benaderingen, zoals tussen efficiëntie en menselijke maat, tussen sturen en ruimte geven, tussen digitalisering en persoonlijk contact, tussen continuïteit en vernieuwing, tussen korte en lange termijn. Je kunt daarbij de noodzaak voelen om een ‘eenduidige keuze’ te maken want dat geeft duidelijkheid en houvast. Maar is dat wel nodig en leidt dit wel tot effectieve en duurzame oplossingen?

Wat leer je?

Paradoxaal leiderschap gaat over het benutten van de kracht van tegenpolen, zoals:

  • vernieuwende oplossingen zoeken die recht doen aan beide kanten van de medaille;
  • verbinden van ogenschijnlijk tegengestelde zienswijzen, waarden en doelen;
  • doorbreken van polarisatie en voeren van een constructieve dialoog.

Nieuwsgierig? In dit filmpje wordt een tipje van de sluier opgelicht: https://youtu.be/obhv8WWE92Y

Voor wie?

Voor leidinggevenden en (strategisch) adviseurs die werken bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Wanneer?

Maandag 11 maart van 14.30 tot 16.30 uur.

Waar?

Stadhuis Leeuwarden (Oranjezaal), Hofplein 38 in Leeuwarden.

Wat kost het?

Deze workshop (proeverij) wordt je aangeboden door Werken in Friesland.

Door wie?

De workshop wordt begeleid door Ivo Brughmans, filosoof, auteur en consultant (https://paradoxaalleiderschap.com/).

Aanmelden

Aanmelden kan tot 6 maart of totdat het maximale aantal deelnemers (50) is bereikt. Na deze datum kan jouw inschrijving niet meer kosteloos worden geannuleerd (zie de voorwaarden). Wil je je ook alvast aanmelden voor de leergang? Klik dan op Aanmelden.

Reserveringen

Tickets

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€0.00
Totaal
€0.00