Opleidingen overzicht

Jan Rotmans

Datum : 24/01/2019, 14:00 - 17:00
Locatie : Theater Sense
Adres : Hogedijken 18-2, Dokkum
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Werken in Friesland heeft voor het event op 24 januari 2019 weer een interessante en inspirerende spreker weten te strikken. Deze keer is dat Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde en duurzaamheid.  

“We leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van een tijdperk”.

Bevlogen werkt Jan Rotmans aan een gezonde, eerlijke én duurzame samenleving. Met moed en lef bewijst hij dat onderzoeken en signaleren niet afdoende is. Hij is de progressor die de vertaalslag weet te maken van de theoretische transitiewetenschap naar concrete acties en adviezen voor bedrijven, overheden en organisaties in binnen- en buitenland. Niet alleen denken en praten; maar vooral ook DOEN. Kijk voor meer informatie over Jan Rotmans op www.janrotmans.nl.

Voor wie?

Het event is primair bedoeld voor managers van de organisaties die zijn aangesloten bij Werken in Friesland. Daarnaast zijn ook medewerkers van harte welkom. Meld je wel snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

Aanmelden

Aanmelden kan via de knop Direct Aanmelden in de rechterkolom of door naar beneden te scrollen. Het event  is gratis, bij no-show brengen we je € 75,00 in rekening.

Wanneer?

Donderdag 24 januari 2019 van 14.00 tot 17.00 uur.

Waar?

DDFK-gemeenten. De exacte locatie is op dit moment nog niet bekend.

Programma

  • 14.00 uur       Inloop
  • 14.25 uur       Opening Werken in Friesland
  • 14.30 uur       Jan Rotmans
  • 16.00 uur       Netwerken
  • 17.00 uur       Einde event

Reserveringen


Sluit
loading...