Opleidingen overzicht

Workshop Jouw vakmanschap in de schijnwerpers

Datum : 11/11/2020, 14:00 - 16:00
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Deze workshop is bedoeld voor mensen die er voor willen zorgen dat ze werk doen waar ze van houden en waar ze volledig tot hun recht komen. Hoe zorg je ervoor dat je dit kan realiseren in jouw huidige baan? Dit gezien alle veranderingen en ontwikkelingen die er al gaande zijn of in de nabije toekomst van invloed zijn op jouw werk. Wat kun je verwachten?

Inhoud workshop

In deze workshop werk je aan:

  • Wat verandert er in je huidige baan op korte termijn of in de nabije toekomst?
  • Waar wordt jij blij van in je werk?
  • Waar ben je goed in?
  • Welke ontwikkelstappen wil je zetten?
  • Hoe ziet jouw plan er uit?

Wat levert deze workshop op?

Aan de hand van de tool “jouw individueel vakmanschapsprofiel” maak je jouw wensen, ambities en kwaliteiten inzichtelijk. Door ondersteunende opdrachten te doen, wordt jouw vakmanschapsprofiel geleidelijk gevuld. Je kunt gebruikmaken van de inspiratie van je mededeelnemers. Je gaat praktisch aan de slag en weet aan einde van de workshop hoe jouw vakmanschapsprofiel er uit ziet en welke vervolgstappen je wilt gaan zetten. Kortom: Als je werk verandert, hoe zorg jij er voor dat je huidige baan goed bij je blijft passen en je er in kwijt kunt wat jij belangrijk vindt.

Nodig voor de workshop

Microsoft Teams.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden van 5 t/m 23 oktober. Voor deze workshop geldt: minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.

Huiswerk

Je krijgt van te voren per e-mail huiswerkopdrachten toegestuurd.

Let op

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je een link per e-mail om deel te kunnen nemen.

Vragen?

Deze workshop wordt gegeven door Eva van Gils. Heb je vragen? Neem dan contact op via evavangils@bontebij.nl of 06 – 20 54 39 34.

Meester in je Werk Week

De Meester in je Werk Week (van 9 t/m 13 november 2020) is een initiatief van het A&O fonds Gemeenten. De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

Reserveringen