Opleidingen overzicht

Krachtig leidinggeven in je eerste baan

Datum : 01/03/2019 - 22/03/2019, 13:00 - 17:00
Locatie : Princenhof
Adres : Piet Miedemaweg 15, Earnewâld
Prijs : €395.00 - €425.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

JE WEG VINDEN IN LEIDINGGEVEN
Leren sturen op basis van eigen stijl en kwaliteiten

Je eerste leidinggevende baan. Eervol, uitdagend, maar ook lastig en soms ronduit zwaar. Veel moet je voor het eerst doen: medewerkers aansturen en coachen, plannen maken, cijfers opleveren, presentaties aan grote groepen geven. Als je geluk hebt, word je hierin goed begeleid door de werkgever. Maar in de praktijk moet je vooral veel zelf uitvinden. Is het dan nog wel leuk?

Veel mensen vertellen ons dat zij in deze fase beginnen te twijfelen of het leidinggeven wel wat voor hen is. Begrijpelijk maar ook erg jammer. Vaak wordt het namelijk al makkelijker met de juiste basisvaardigheden en -gedrag aanleren en inzetten. Wat je echter vooral verder brengt is om jezelf als leidinggevende te leren kennen. Authentiek leidinggeven noemen we dat. Geen tips en trucs maar handelen op basis van wie jij bent.

Inhoud

Deze korte training van twee middagen is een geweldige investering. Je krijgt belangrijke tools aangedragen om je eigen weg te vinden. Je ontdekt je eigen stijl van leidinggeven, jouw kwaliteiten en valkuilen. Klankborden met leeftijdsgenoten die voor dezelfde uitdagingen staan maakt het leerproces compleet.

Twee middagen van grote inhoudelijke rijkdom en ervaringen. Bovendien bouw je een netwerk op in Friesland waaraan je steeds opnieuw plezier zult beleven. Samen groeien in succesvol leidinggeven, daar gaat het om in deze workshop!

Voor wie?

Medewerkers in hun eerste leidinggevende baan, 0 tot 3 jaar ervaring in leidinggeven, leeftijd tot ca. 35 jaar.

Wanneer?

Vrijdag 12 oktober en vrijdag 2 november 2018 (groep 1); vrijdag 1 en vrijdag 22 maart 2019 (groep 2), van 13.00 tot 17.00 uur.

Grootte groep

6-10 deelnemers (maximaal 2 per organisatie).

De training wordt gegeven door John Geestman.

Reserveringen

Soort ticket Prijs Plaatsen
Niet leden €425.00
Leden €395.00


Sluit
loading...