Opleidingen overzicht

Leidinggeven Nieuwe Stijl

Datum : 07/12/2020, 09:30 - 16:00
Locatie : Opl. in Friesland
Adres : Groningerstraatweg 62, Leeuwarden
Prijs : €395.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Exclusief btw en inclusief verblijfkosten

NB: al onze cursussen zijn weer fysiek, maar óók online te volgen. We geven één op één (privéles) zonder meerprijs, in groepsverband tot 4 personen

Workshop Leidinggeven Nieuwe Stijl

  • Locatie Groningerstraatweg 62, Leeuwarden
  • Inschrijven tot één dag van tevoren
  • gaat altijd door garantie
  • Max. aantal deelnemers 12

Beschrijving workshop

Deze workshop is voor (beginnende) leidinggevenden die (opnieuw) kennis willen nemen van de essenties van het leidinggeven. Je opdracht is immers het optimale uit je medewerkers/team te halen? Hoe kun je je medewerkers intrinsiek motiveren? Dat ze zich verantwoordelijk voelen voor hun prestaties? Dat zij zich beseffen dat zij een onmisbare schakel zijn in de organisatieketting? Dat zij mee gaan in (continue) veranderingen? En dat ze zich prettig voelen in hun werk? Hoe realiseer je dat? Dat is nu precies wat je leert. De workshop is aangevuld met de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van 21st century skills (toekomst-competenties).  De inhoud is vooral heel praktisch toepasbaar.

 Resultaat

Je leert:

– de essenties van het leidinggeven

– technieken/vaardigheden voor optimale feedback;

– de ‘moeilijke’ gesprekken: correctie-/discipline-/conflicthanteringgesprek;

– je medewerkers intrinsiek te motiveren: “de juiste snaar te raken”

– onderdelen als: empathie, jezelf kennen, kwetsbaar durven opstellen zonder gezichtsverlies,

warme communicatie

Voor wie

Deze workshop is voor iedereen die kennis wil maken met (een nieuwe stijl van) leidinggeven. Nieuwe stof voor beginnende leidinggevenden een ‘ up-to-date-fresh-up’ voor leidinggevenden met enige ervaring.

Werkwijze en locatie

De manier waarop wij werken is altijd prettig en persoonlijk. Onze aanpak kenmerkt zich door het geven van een plezierige, maar vooral praktische workshop. Wat je leert is onmiddellijk toepasbaar in je dagelijks functioneren.

Wij ontvangen je in onze historische stadsvilla aan de Groningerstraatweg 62 te Leeuwarden. Een omgeving waarin je vertrouwd voelt. Parkeren is geen enkel probleem.

 Gaat-altijd-door garantie 

Onze workshops gaan altijd door. Ben je de enige die zich heeft aangemeld dan krijg je van ons exact dezelfde workshop aangeboden, één op één.

Duur

1 dag (09.30-16.00 uur).

Extra

Je krijgt van ons na de workshop tot 30 dagen lang ondersteuning ‘on the job’ middels e-mail, chatsessies of telefoongesprekken wanneer je dat maar wilt.

Investering

Euro 395,00 per dag, inclusief reader, 30 dagen E- ondersteuning(chat, mail, telefoon) en smakelijke lunch/maaltijd, consumpties. Excl.21%btw

Inschrijven of meer informatie
Voor meer informatie neem contact met ons op via info@rbc-consultants.nl of telefoon 058-2660304

Reserveringen

€395.00