Opleidingen overzicht

Loopbaanvragen? Gratis wandelcoachgesprek! VOL!

Datum : 13/10/2022, 11:00 - 11:45
Locatie : Leeuwarden
Adres : .., ..

Heb jij vragen over je loopbaan en houd jij van wandelen? Dan kun jij je aanmelden voor een gratis wandelcoachgesprek met onze ervaren loopbaanambassadeur Greetje Schlimbach. Tijdens de wandeling kun je in een ongedwongen sfeer en inspirerende omgeving van gedachten wisselen over jouw loopbaanvragen. Heb je een vraag over je CV? Wil je weten welke kant je op kan? Of hoe je het beste kunt netwerken? Alle loopbaanvragen zijn mogelijk. Meld je aan en ga in gesprek!

Voor wie?

Voor iedereen die een loopbaanvraag heeft en van wandelen houdt! Voorwaarde is wel dat je werkt bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Wanneer/Waar?

Het wandelcoachgesprek vindt plaats op donderdag 13 oktober van 11.00 tot 11.45 uur in Leeuwarden. Greetje stemt met je af, waar je wordt verwacht.

Friesland jouw ontwikkeling telt!

Dit wandelcoachgesprek is onderdeel van de campagne Friesland jouw ontwikkeling telt. We organiseren dit najaar tijdens verschillende themaweken allerlei activiteiten die bijdragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Dit doen we samen met de gemeenten Leeuwarden, Súdwest-Fryslân en Heerenveen en Caparis. Meer info vind je elders op deze website.

Let op!

Let op: Opgeven = meedoen, kies daarom bewust! Je inschrijving is niet vrijblijvend. Houd er rekening mee dat als je niet op komt dagen, we in bepaalde gevallen de gemaakte kosten op jou verhalen.

Reserveringen

Deze opleiding is volgeboekt.