Opleidingen overzicht

Martijn Aslander: De toekomst maken we nu!

Datum : 08/11/2018, 14:00 - 17:00
Locatie : Gemeente Waadhoeke
Adres : Harlingerweg 18, Franeker
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Martijn Aslander laat je, met een flinke dosis humor, de ongekende mogelijkheden zien van de huidige netwerksamenleving voor mens en arbeidsmarkt. Grenzeloos en functieloos werken. Eén grote regionale arbeidsmarkt, waarin iedereen inzetbaar is voor vele werkgevers. Is dit de toekomst? Als het aan Wietie Douma (projectleider van Werken in Friesland) ligt wel. Ze noemt het gekscherend haar ‘roze wolkje”.

Over Martijn Aslander

Martijn Aslander is stand-up filosoof en verbinder van mensen, informatie en ideeën. Hij is mede-auteur van de boeken Easycratie en Nooit Af.  Meer weten over Martijn? Kijk op www.martijnaslander.nl voor meer informatie.

Voor wie?

Het event is primair bedoeld voor managers van de organisaties die zijn aangesloten bij Werken in Friesland. Daarnaast zijn ook medewerkers van harte welkom. Meld je wel snel aan, want het aantal plaatsen is beperkt!

Aanmelden

Aanmelden kan vanaf 1 september (tot 1 november) via de knop Direct Aanmelden in de rechterkolom of door naar beneden te scrollen. NB: Bij no-show brengen we je € 75,00 in rekening.

Wanneer?

Donderdag 8 november van 14.00 tot 17.00 uur.

Waar?

Gemeente Waadhoeke, Harlingerweg 18, 8801 PA Franeker. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gemeentehuis.

Programma

14.00 uur        Inloop

14.25 uur        Opening Wietie Douma (Werken in Friesland)

14.30 uur        Martijn Aslander

16.00 uur        Netwerken

17.00 uur        Einde event

Aanmelden


Sluit
loading...