Opleidingen overzicht

Mindmappen

Datum : 01/07/2022, 09:00 - 17:00
Locatie : Opl. in Friesland
Adres : Groningerstraatweg 62, Leeuwarden
Prijs : €495.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Een mindmap kun je gebruiken om creatieve en informatieve processen te ondersteunen en bij het leren en onthouden. Een mindmap is een diagram opgebouwd uit begrippen, teksten, relaties en/of plaatjes, die zijn geordend in de vorm van een boomstructuur rond een centraal thema. Met een mindmap leg je relaties tussen verschillende delen van de tekst, waardoor verbanden ontstaan. Door de inhoud schematisch samen te vatten in hoofditems, subitems, vormen, kleuren en links krijg je goed inzicht in de stof. Mindmappen stimuleert het geheugen omdat het aansluit bij de werking van zowel de linker- als de rechter hersenhelft. Wanneer je werkt of studeert met een mindmap kun je meer onthouden en reproduceren. In deze workshop leer je hoe je een mindmap maakt en hoe je de mindmaptechniek zelf kunt toepassen.

Wat leer je?

Het verkrijgen van een goed en degelijk overzicht van vergaderingen, werkzaamheden, projecten etc. Daarnaast zul je merken dat je de schema’s veel beter kunt onthouden dan bij andere wijzen van informatie verzamelen en ordenen. Wat je leert is onmiddellijk toepasbaar in je dagelijks functioneren.

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die gemakkelijk wil leren noteren, notuleren, snel en overzichtelijk aantekeningen wil maken of (weer) gaat studeren.

Wanneer?

1 juli 2022. Een dagdeel naar keuze; in de ochtend (09.30-12.30 uur) of in de middag (14.00-17.00 uur).

Waar?

Stadvilla RBC , Groningerstraatweg 62, Leeuwarden. Parkeren is geen enkel probleem. De cursus is ook online te volgen.

Kosten

€495,00 per dag (excl. btw), inclusief persoonlijk rapport, lunch, consumpties en een certificaat.

Bijzonderheden

  • Inschrijven kan tot één dag van tevoren
  • Gaat altijd door garantie
  • We geven één op één (privéles) zonder meerprijs, in groepsverband tot max 4 personen.
  • RIVM proof

Inschrijven kan hieronder:

Reserveringen

€495.00