GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Mindmappen

Datum : 29/09/2023, 13:00 - 16:00
Locatie : Crystallic Businesspark
Adres : Francois Haverschmidtwei 2, kantoor 0.03, Leeuwarden

In deze workshop leer je hoe je een mindmap maakt en hoe je de mindmaptechniek zelf kunt toepassen voor samenvatten, notuleren, studeren en brainstormen

Wat leer je?

Een mindmap kun je gebruiken om creatieve en informatieve processen te ondersteunen en bij het leren en onthouden. Een mindmap is een diagram opgebouwd uit begrippen, teksten, relaties en/of plaatjes, die zijn geordend in de vorm van een boomstructuur rond een centraal thema. Met een mindmap leg je relaties tussen verschillende delen van de tekst, waardoor verbanden ontstaan. Door de inhoud schematisch samen te vatten in hoofditems, subitems, vormen, kleuren en links krijg je goed inzicht in de stof. Mindmappen stimuleert het geheugen omdat het aansluit bij de werking van zowel de linker- als de rechter hersenhelft. Wanneer je werkt of studeert met een mindmap kun je meer onthouden en reproduceren.

Voor wie?

Iedereen die wil leren mindmappen.

Wanneer?

Vrijdag 29 september van 13.00 tot 16.00 uur.

Past deze datum jou niet? Dezelfde training wordt opnieuw georganiseerd op:

  • 31 oktober
  • 22 november
  • 13 december

Deze trainingen worden ca. 4 weken vóór aanvang gepubliceerd op onze website. Eerder aanmelden voor deze data is dus niet mogelijk.

Kosten

€ 495,00  (inclusief btw).

Goed om te weten

Deze training gaat altijd door. Ook als er maar één deelnemer is.

Trainer

Rutger Boelsma, RBC Consultants.

Reserveringen

Tickets

€495.00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€495.00
Totaal
€495.00