Opleidingen overzicht

Workshop | Mopperen maar! (14.00 tot 15.00 uur)

Datum : 23/03/2023, 14:00 - 15:00
Locatie : Lokaal 55, Sneek
Adres : Oude Oppenhuizerweg 55, Sneek

Mopperen. Iedereen op de werkvloer maakt zich er wel eens schuldig aan. Mopperen over het weer, over een klant of het eten in de kantine. En hoewel mopperen wordt gezien als iets negatiefs, zitten er toch ook echt veel voordelen aan. Het is onder andere een eenvoudige, laagdrempelige manier om met iemand in contact te komen. Je zou je dus eigenlijk kunnen afvragen: moeten we met zijn allen zo af en toe niet eens wat méér mopperen? Wil jij ook een positieve draai geven aan mopperen? Dan is deze workshop een perfecte manier om dat te bereiken.

Mopperen zorgt voor meer saamhorigheid, vertrouwen en verbinding

Buiten een laagdrempelige manier van verbinden kan mopperen ook worden ingezet om het probleemoplossend vermogen te stimuleren. Onderzoek toont aan dat wanneer werknemers hun negatieve emoties mogen uiten, het gemakkelijker wordt om ingewikkelde problemen op te lossen. Daarnaast draagt het bij aan de saamhorigheid, het wederzijdse vertrouwen en de onderlinge verbinding. Zo krijgt mopperen opeens een positieve uitwerking! Deze workshop wordt verzorgd door Job Education.

Wanneer?

Donderdag 23 maart van 14.00 tot 15.00 uur.

Waar?

Lokaal 55, Oude Oppenhuizerweg 55 in Sneek.

Voor wie?

Voor iedereen die werkzaam is bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Lunch?

We verzorgen tijdens ons event ook graag de innerlijke mens! Omdat we niet te weinig willen hebben, maar ook zeker niet aan voedselverspilling willen doen, vragen we je om door te geven of je komt/blijft lunchen tussen 12.00 en 13.00 uur. Dit kan met het speciale lunch-aanmeldformulier op onze website. Op het formulier kun je ook aangeven of je dieetwensen hebt. Tussen 13.00 en 14.00 uur kun je dan bijvoorbeeld hybride werken, netwerken of een fijne wandeling maken!

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan tot en met woensdag 15 maart via onderstaand formulier. Let op: je mag je voor slechts één gratis workshop aanmelden!

Reserveringen

Tickets

Registratiegegevens