GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

NLP in één dag

Datum : 25/09/2023, 09:30 - 16:30
Locatie : Kies Koers
Adres : Pr. Bernhardstraat 1a/203, Burgum

Maak kennis met de principes van Neuro Linguïstisch Programmeren en hoe je dit toe kunt passen op jezelf. NLP gaat over communicatie met anderen én met jezelf! Hoe praat jij tegen jezelf? En is dat helpend voor wat je zou willen bereiken? Leer hoe je daar invloed op krijgt en gemakkelijker in het leven kunt staan. NLP is ook een manier van denken en ervaren, hoe je kijkt naar de wereld om je heen. Een denkwijze, die je helpt om lichter en gemakkelijker te leven. Zonder te oordelen over jezelf en anderen.

Wat leer je?

In één dag leer je hoe het komt dat je de resultaten krijgt die je krijgt. Je leert hoe je verandering kunt aanbrengen in jouw leven. Hoe je, door anders te kijken en te denken, een andere kijk kunt ontwikkelen. Een bredere blik op jezelf en anderen kunt ontwikkelen. Een korte en krachtige introductie die je op weg helpt naar meer eigen sturing.

Voor wie?

Voor deelname aan deze training is geen specifiek aanvangsniveau vereist. Iedereen kan aan deze training deelnemen. Mannen en vrouwen van laten we zeggen 15 tot 100 jaar, want ontwikkeling staat nooit stil en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.

Wanneer?

Maandag 25 september van 9.30 tot 16.30 uur.

Wat kost het?

€ 95,00 (* de kosten zijn vrijgesteld van btw wegens inschrijving bij het CRKBO).

Trainers

Jan Willem van Rangelrooij en Ymkje de Vries.

Reserveringen

Aanmelden voor deze activiteit is op dit moment niet mogelijk!