Opleidingen overzicht

Onbevangen in en voor de groep

Datum : 02/03/2021, 09:00 - 11:00
Locatie : Maarsingh & Van Steijn
Adres : Bollemanssteeg 64, Leeuwarden
Prijs : €700.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Lastig om iets voor of in de groep te zeggen? Deze training helpt je verder. Sociale angst, introversie, een slechte ervaring, podiumangst, gebrek aan vaardigheden, het kunnen allemaal oorzaken zijn waarom er spanningen worden ervaren in of voor een groep. Deze training is voor mensen die spanningen ervaren om iets in een groep of voor een groep te zeggen. Dit kan in de vorm van een opmerking tijdens een vergadering zijn of het geven van een presentatie.

Duur en data

Startdatum dinsdag 2 maart 2021

Data 2, 16 en 30 maart, 13 april, 18 mei, 8 en 22 juni en een terugkomsessie op 7 september 2021

Start tijd – 09:00/Eind tijd – 11:00

Werkwijze

De training kent een combinatie van theorie en praktijk. Tussen de trainingen zitten steeds 2 weken zodat er gereflecteerd kan worden en het geleerde in de praktijk kan worden uitgeprobeerd. Tussen de laatste twee bijeenkomsten zit 2 maanden, waarbij deze laatste bijeenkomst bedoeld is om successen en eventueel terugval te bespreken. Een dergelijke bijeenkomst werkt bovendien als stok achter de deur om met nieuwe gedragspatronen te blijven oefenen.

Wat levert het op?

Iedere deelnemer maakt zijn eigen specifieke doelen. Na de training heeft iedere deelnemer:

  • inzicht in de eigen gedachten en gedrag
  • vaardigheden in het praten in een groep
  • vaardigheden in het praten voor een groep
  • vaardigheden in het maken van contact met anderen

Kosten

De kosten voor de training bedragen €700,-.

De trainers

De training wordt verzorgd door psycholoog en trainer Karen Rosier-Brattinga en enkele sessies worden verzorgd door Provocatief coach en trainer Jeroen Stek van Maarsingh en Van Steijn.

Aanmelden

Aanmelding kan via de werkgever plaatsvinden of op persoonlijke titel. Ook kan verwijzing via de huisarts plaatsvinden (er moet dan sprake zijn van een specifieke sociale angststoornis) en dan kan de training vergoed worden vanuit de zorgverzekeraar. De training gaat van start bij een groep van 4 mensen.

Reserveringen

€700.00