Opleidingen overzicht

Workshop Onderhandelen voor vrouwen

Datum : 09/11/2020, 13:00 - 16:00
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Wil jij als vrouw sterker staan in een onderhandeling, vanuit jouw eigen vrouwelijke kracht? Uit onderzoek blijkt dat vrouwen anders onderhandelen dan mannen. Vrouwen zijn gericht op win-win resultaat. En ze onderhandelen vaak makkelijker voor een ander dan voor zichzelf. In deze workshop ontdek je jouw natuurlijke voorkeursstijl en hoe je met meer zelfvertrouwen kunt onderhandelen. Je oefent hoe je tot een goed resultaat kan komen, bijvoorbeeld over je werktijden, opleiding en inschaling als je aangenomen wordt. Na deze workshop kun je terugvallen op je aanscherpte onderhandelingsvaardigheden en heb je de eerste stappen gezet om met meer plezier en vertrouwen een onderhandeling in te gaan.

Wanneer?

9 november 2020 van 13.00 tot 16.00 uur.

Kosten

Gratis.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden van 5 t/m 23 oktober. Voor deze workshop geldt: minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers.

Let op

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je een link per e-mail om deel te kunnen nemen.

Meester in je Werk Week

De Meester in je Werk Week (van 9 t/m 13 november 2020) is een initiatief van het A&O fonds Gemeenten. De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

Reserveringen

Deze opleiding is volgeboekt.