GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Opleiding | NLP Master Practitioner

Datum : 18/10/2023 - 29/03/2024, 09:30 - 16:30
Locatie : Kies Koers
Adres : Pr. Bernhardstraat 1a/203, Burgum

Een Master in NLP worden? Dat kan. Meer grote en onbewuste processen herkennen. Het is een verdere verdieping van je persoonlijke en zeker ook je professionele groei. Wil je gewoon alles uit het leven halen? Of heb je een droom om ooit coach te worden? Dan is dit iets voor jou!

Wat leer je?

In de loop van de jaren is er veel veranderd, in onze maatschappij maar zeker ook binnen NLP. De ontwikkelingen gaan snel en om je zelf het beste daarin te geven is het handig en gemakkelijk om flexibel te zijn. Om te leren hoe je je bij de omstandigheden aan kunt passen zonder jezelf te verliezen. We hebben slechts invloed op hoe we met de omstandigheden omgaan. En kunnen daarin elke dag weer kiezen. Na deze opleiding ben je in staat de grote onbewuste filters te herkennen. Je kent je waarden en drijfveren. Door je belemmeringen op te ruimen zal je meer ruimte ervaren om te doen wat je wilt doen.

 • Persoonlijke ontwikkeling, je kent jezelf, weet waar je voor gaat en bent in staat doelen te behalen.
 • Je bent een meester geworden in TAAL. Vragen stellen, doorvragen, veranderen van overtuigingen met behulp van taal. Je kunt de structuur zien en daar adequaat op reageren.
 • Jouw belemmerende overtuigingen spelen geen rol meer van betekenis.
 • Je leert te werken met emoties: herkennen, veranderen, gebruiken zodat je jezelf en anderen verder kunt brengen in hun ontwikkeling.
 • Je kunt Coachen op een hoger niveau, gebruik makend van jouw unieke kwaliteiten.
 • Modelleren: het in kaart brengen en leren van capaciteiten van anderen.
 • Time Line Therapy® Master training, een levens veranderende techniek die je in kunt zetten voor jezelf en voor anderen.

Na het volgen van deze opleiding krijg je een: NLP Master Practitioner diploma, Time LineÔ Therapy Master Practitioner diploma, Gecertificeerd Master Coach Practitioner diploma.

Voor wie?

Voor iedereen die verder wil kijken, die wil leren hoe je echt effectief kunt communiceren. Er alles uit wil halen wat erin zit. Mensen die bereid zijn naar zichzelf te kijken en te experimenten. Voor mensen die met mensen werken, leven, wonen. Voor coaches, leidinggevenden, HRM medewerkers, trainers, onderwijs, hulpverleners, teambegeleiders, ondernemers, alle mensen die met mensen werken. Kortom iedereen die zijn eigen uniek-zijn vorm wil geven en in wil zetten in communicatie met anderen. Voor de Coaches onder jullie: Je leert op verschillende manieren en met behulp van geavanceerde technieken uit NLP en Time Line Therapy™ hoe je de ander in een zo kort mogelijke tijd, verder kunt helpen.

Wanneer?

 • Module 1 – 18, 19, 20 oktober
 • Module 2 – 22, 23, 24 november
 • Module 3 – 17, 18, 19 januari
 • Module 4 – 28, 29 februari en 1 maart 2024
 • Module 5 – 27, 28, 29 maart 2024

van 9.30 tot 16.30 uur.

Goed om te weten!

Om deze opleiding te kunnen volgen is een vooropleiding vereist. Volg eerst de NLP Practitioner opleiding.

Wat kost het?

€ 2695,00 (de kosten zijn vrijgesteld van btw wegens inschrijving bij het CRKBO).

Trainers

Jan Willem van Rangelrooij en Ymkje de Vries.

Reserveringen

Tickets

€2.695.00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€2.695.00
Totaal
€2.695.00