GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Opleiding | NLP Practitioner

Datum : 04/10/2023 - 09/02/2024, 09:30 - 16:30
Locatie : Kies Koers
Adres : Pr. Bernhardstraat 1a/203, Burgum

Heb jij wel eens het gevoel dat je in een kringetje ronddraait? En hoor je jezelf steeds dezelfde dingen vertellen zonder echt veranderingen aan te (kunnen) brengen? Of wil je jouw coachende vaardigheden vergroten en de kennis die je leert in deze opleiding toepassen binnen je werk als leidinggevende, teamleider, medewerker, coach of gewoon als mens?
Deze opleiding is voor iedereen die verder wil in het leven. Voor mensen die bereid zijn te leren van het verleden en te focussen op de toekomst. NLP is voor veel mensen een manier om anders naar de wereld te kijken. Een mogelijkheid om een bredere horizon te zien met meer mogelijkheden. De theorie in combinatie met het oefenen in de praktijk maakt deze opleiding tot een zeer krachtige methode om onbewuste processen bewust te maken. Om werkelijk verandering te kunnen aanbrengen in jouw manier van denken, voelen en handelen. Waardoor je gemakkelijker in het leven kunt staan.

Wat leer je?

 • Je krijgt handvatten om je communicatie zo in te zetten zodat je de resultaten kunt halen die je wilt.
 • Je hebt na de opleiding inzicht in je eigen doen en laten, zelfinzicht en zelfkennis.
 • Je geeft jezelf een boost in je persoonlijke ontwikkeling, je leert hoe je veranderingen aan kunt brengen en hoe je blijvend, beter en gemakkelijker door het leven kunt gaan.
 • Je hebt inzicht in wat communicatie inhoudt en hoe je meer grip krijgt op alle aspecten van communicatie.
 • Je leert de technieken toepassen op jezelf en op anderen zodat je ze in kunt zetten als coach of als coachend leidinggevende of als coachend teamlid, kortom als mens.
 • Je kunt alle inzichten direct toepassen in de praktijk: op jezelf, je gezin, familie, vrienden en werk, want overal wordt informatie uitgewisseld.
 • Je kunt de technieken van Time Line Therapy™ gebruiken zodat je lichter door het leven kunt gaan. En ook anderen kunt helpen dat ook te doen.

Na het volgen van deze opleiding krijg je een: NLP Practitioner diploma, Time Line Therapy Practitioner diploma en Gecertificeerd Coach Practitioner diploma.

Voor wie?

Voor iedereen, die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, verandering en verbetering in gedrag en relaties, zowel privé als zakelijk, is NLP geschikt.

Wanneer?

 • Module 1 – 4, 5, 6 oktober
 • Module 2 – 8, 9, 10 november
 • Module 3 – 29, 30 november en 1 december
 • Module 4 – 10, 11, 12 januari 2024
 • Module 5 – 7, 8, 9 februari 2024

van 9.30 tot 16.30 uur.

Wat kost het?

€ 2395,00 (de kosten zijn vrijgesteld van btw wegens inschrijving bij het CRKBO).

Trainers

Jan Willem van Rangelrooij en Ymkje de Vries.

Reserveringen

Tickets

€2.395.00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€2.395.00
Totaal
€2.395.00