Opleidingen overzicht

Persoonlijk effectief & 3 coachingsgesprekken

Datum : 08/10/2020 - 10/11/2020, 09:15 - 16:00
Locatie : Crystalic
Adres : François HaverSchmidtwei 2, Leeuwarden
Prijs : €1.475.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Exclusief btw en inclusief verblijfkosten

Samenwerken met anderen vraagt bepaalde vaardigheden. Goed en met name effectief communiceren is soms een hele kunst, net als jezelf wat assertiever opstellen als het nodig is. Maar het effect daarvan is groot: je krijgt beter gedaan wat je echt wilt en je hebt veel minder last van irritaties of conflicten in je samenwerking met anderen. Maar hoe doe je dat? Je leert en ervaart het bij de

Training Persoonlijk Effectief

De training Persoonlijk Effectief is voor iedereen die graag resultaatgericht werkt, maar wel in een prettige werksfeer, zonder stress en met voldoende ruimte voor zichzelf en anderen.

Werkwijze

Deze training laat je ervaren hoe effectief je gedrag is. Je merkt hoe je overkomt en hoe je reageert op gedrag van anderen. De training is praktisch van aard; er wordt dan ook veel

– vaak samen met een trainingsacteur – geoefend met situaties uit de (werk)praktijk. Voorafgaand aan de training heb je een intakegesprek met de coach. Bij de training horen drie individuele coachgesprekken zodat jouw persoonlijke situatie uitgebreid aan bod komt en er een echte verdiepingsslag gemaakt kan worden. Meer op deze website.

Resultaat

Je krijgt meer zelfkennis, leert je grenzen beter bewaken en leert tegelijk anderen beter begrijpen. Je krijgt volop tips en aanwijzingen hoe je je kunt opstellen naar collega’s en leidinggevende toe, en welke houding daarbij wel of niet effectief is. Er ontstaat zo meer ruimte voor jezelf en ook voor de mensen met wie je werkt. Je bereikt meer, je ervaart minder stress, er ontstaat een betere werksfeer en je gaat met meer plezier naar je werk.

Locatie

Crystalic business centre te Leeuwarden

Data 2020

-donderdag 8 en dinsdag 27 oktober, en dinsdag 10 november 2020.

Elke dag start om 9.15 uur en eindigt om ca. 16.00 uur.

 

Trainers Marije Bijlsma-Breeuwsma (trainer, coach en bedrijfs maatschappelijk werker), samen met co-trainer Janita Seinstra en trainingsacteur Katja Stil.

Verdieping: de training omvat tevens drie individuele coachingsgesprekken.

 

Reacties:

  • Prikkelend en soms confronterend
  • Ik kan meer dan ik zelf dacht!
  • Ik heb meer zelfkennis gekregen en neem vaker het initiatief
  • Ik bewaak mijn grenzen beter
  • Ik durf beter te communiceren
  • Ik ben milder geworden voor mijzelf en voor mijn omgeving
  • Fijn om tips te krijgen hoe het anders kan
  • De sfeer was zo goed dat ik dingen durfde die ik nooit verwacht had nog te leren

Investering? € 1.475,- (ex BTW) per deelnemer. Hiervoor volgt u drie dagen training en heeft u drie één op één gesprekken met Marije. Dit bedrag is inclusief locatie en catering (koffie en thee met iets lekkers en lunch) en exclusief BTW.

Hoe geef je je op:

Opgeven kan door te bellen met Marije op 06-49820035 of stuur een e-mail naar info@fri-terschelling.nl Je mag deze flyer doorgeven aan iemand die ook interesse heeft.

 

Fri!-Terschelling is lid van en werkt samen met collega’s van adviesgroep mens en werk

Fri!-Terschelling is aangesloten bij Werken in Friesland, de netwerksite voor Friese overheden.

Reserveringen

€1.475.00