Opleidingen overzicht

Workshop | Sterker schrijven door Rick Evers (van 13.00 tot 14.00 uur)

Datum : 23/03/2023, 13:00 - 14:00
Locatie : Lokaal 55, Sneek
Adres : Oude Oppenhuizerweg 55, Sneek

Lezen mensen tegenwoordig nog wel teksten? Jazeker. Als jouw tekst maar sterk genoeg is. Tijdens een workshop van een klein uurtje leert Rick jou om een sterke creatieve tekst te schrijven zonder wollig taalgebruik. Rick geeft tips en trucs voor iedere tekst en daarna ga je zelf aan de slag met oefeningen. Het is dus lekker interactief! Rick Evers: “Wat belangrijk is, is dat een workshop voor de deelnemers geen energie kost, maar juist energie geeft. Daarom maak ik het interactief, gezellig en geef ik zelfs glimlachgarantie.

Over Rick Evers

Rick Evers (van Jou tekst & training) is trainer, columnist en tekstschrijver. Je kunt Rick kennen van zijn ijzersterke columns over Boek zoekt vrouw. “Helder schrijven is mijn stokpaardje. Geen ‘conform’ schrijven als je ook ‘volgens’ kunt gebruiken. Niet schrijven dat je ‘een tweetal’ documenten opstuurt in plaats van ‘twee’. Nergens voor nodig“, aldus Rick.

Wanneer?

Donderdag 23 maart van 13.00 tot 14.00 uur.

Waar?

Lokaal 55, Oude Oppenhuizerweg 55 in Sneek.

Voor wie?

Voor iedereen die werkzaam is bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Lunch?

We verzorgen tijdens ons event ook graag de innerlijke mens! Omdat we niet te weinig willen hebben, maar ook zeker niet aan voedselverspilling willen doen, vragen we je om door te geven of je komt/blijft lunchen tussen 12.00 en 13.00 uur. Dit kan met het speciale lunch-aanmeldformulier op onze website. Op het formulier kun je ook aangeven of je dieetwensen hebt.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan tot en met woensdag 15 maart via onderstaand formulier. Let op: je mag je voor slechts één gratis workshop aanmelden!

 

Reserveringen

Tickets

Registratiegegevens