Opleidingen overzicht

Schrijven met impact!

Datum : 28/03/2023 - 18/04/2023, 00:00
Locatie : Wetterskip Fryslan
Adres : Fryslânplein 3, Leeuwarden

Stel jij jezelf regelmatig de vraag hoe je met meer gemak op papier krijgt wat in je hoofd zit? Logisch, overtuigend en duidelijk? Dan is deze training iets voor jou!

Wat leer je?

In de training Schrijven met impact krijg je praktische handvatten om het proces te structureren. Steeds gedacht vanuit de lezer(s) en het doel van de tekst. Je leert hoe je vanuit de kern, vanuit een hoofdboodschap, redeneert. Hoe je de rode draad van je tekst vasthoudt en bewust bepaalt wat je wel en niet opneemt in je tekst. Je wordt je bewust hoe je daarbij je lezers steeds scherp voor ogen kunt blijven houden. En hoe je je informatie en argumenten overtuigend structureert en deze gemakkelijk uitschrijft tot een lezersgerichte tekst.

Wat ga je doen?

Via verrassende oefeningen krijg je inzicht in wat voor jou persoonlijk de meest effectieve schrijfaanpak is: wat moet je vooral blijven doen en wat kan (nog) beter? Daarbij ervaar je de kracht van nieuwe schrijfstrategieën. Steeds gericht op de teksten uit jouw schrijfpraktijk, want de (nog te schrijven) teksten van de deelnemers staan centraal. De training bestaat uit een dag training op een locatie en een online sessie van een halve dag. Tijdens de tweede sessie ontvang je persoonlijk tekstadvies (en complimenten!) van de trainer op een nieuw geschreven tekst uit jouw schrijfpraktijk.

Wanneer?

Dinsdag 28 maart (hele dag) en dinsdagochtend 18 april. We organiseren dezelfde training ook op 20 april (hele dag fysiek) en 23 mei (halve dag online).

Waar?

  • 1e trainingsdag (28 maart) – Wetterskip Fryslân, Fryslânplein 3,  8914 BZ Leeuwarden.
  • 2e trainingsdag (18 april) – online.

Door wie?

De training wordt verzorgd door Margriet de Groot van ImpactTekst.

Kosten

Inclusief btw, koffie/thee, lunch en lesmateriaal.

  • Leden – € 455,00 (medewerkers van aangesloten organisaties)
  • Niet-leden –  € 500,50

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 13 maart via onderstaand formulier.

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Leden
Voor medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij Werken in Friesland (www.werkeninfriesland.nl/deelnemers)
€455.00
Niet-leden €500.50

Registratiegegevens