Opleidingen overzicht

Spiegelen met paarden

Datum : 23/09/2021, 09:00 - 16:30
Locatie : Stoeterij De Hanestreek
Adres : Hanestreek 7, Donkerbroek
Prijs : €95.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

In de kennismakingsworkshop Paardenspiegelen wordt er gewerkt met paarden. Paarden zijn intuïtieve en gevoelige dieren en geven jou een eerlijke reactie en een helder inzicht jouw manier van communiceren. Hoe houd jij in het dagelijks leven ‘de teugels’ in handen?

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar een uniek, interactieve leerervaring op het gebied van samenwerking, communicatie en leiderschap. 

Wat leer je?

Tijdens de workshop krijg je tools waarmee je kunt oefenen in je eigen praktijk. Het gaat om authentiek, effectief gedrag en een open houding. Al tijdens de workshop ontwikkel je vaardigheden, kwaliteiten en talenten. Je kunt daarbij denken aan antwoorden op vragen als:

  • Hoe maak jij contact?
  • Hoe ga jij om met een uitdaging?
  • Wat is jouw manier van communiceren?
  • Wat laat jouw gedrag zien?
  • Hoe ben jij als leider?

Durf jij in deze spiegel te kijken?

Wanneer?

23 september 2021 van 9.00 tot 16.30 uur

Waar?

Stoeterij de Hanestreek, Hanestreek 7, 8435 VW Donkerbroek.

Hoe werkt het?

Je werkt tijdens de workshop vanaf de grond, je berijdt het paard niet. Onder begeleiding van een ervaren coach vindt het spiegelen plaats. Het paard geeft signalen en aan de hand daarvan vraagt de coach wat dit betekent voor jou. Hierdoor kan het Paardenspiegelen confronterend zijn, maar tegelijkertijd is het een hele vriendelijke manier van trainen en coachen. Ervaring met paarden is niet nodig. 

Kosten

€ 95,00

De workshop is exclusief btw en inclusief koffie/thee, lunch.

Let op!

Als er onvoldoende aanmeldingen zijn (minder dan 5), verschuiven wij de workshop naar een andere datum. Dit laten wij je zo spoedig mogelijk weten. Heb jij je aangemeld, maar kun je toch niet aanwezig zijn? Dan vragen wij je om dit minimaal 5 dagen van te voren aan ons door te geven. Anders zijn wij genoodzaakt om de kosten bij jou in rekening te brengen. 

Over de trainer

De workshop wordt verzorgd door Paardenspiegelen (Onderdeel van Luuk Wink Training en Advies).

 

 

Reserveringen

€95.00