Opleidingen overzicht

Workshop | Kana VR (van 13.00 tot 14.00 uur)

Datum : 23/03/2023, 13:00 - 14:00
Locatie : Lokaal 55, Sneek
Adres : Oude Oppenhuizerweg 55, Sneek

Stress kan ziekmakend zijn. Maar dat is vooral zo, als je onhandig met je eigen stress omgaat en vooral opziet tegen stress. Stress leren omarmen in plaats van ertegen te vechten, kan dat? Ja, dat kan! Tijdens deze workshop geeft Kana een korte presentatie over stress en hoe Kana VR (voorheen Stressjam) kan helpen om hier handiger mee om te gaan. Drie deelnemers mogen Kana VR ervaren in een korte game. De andere deelnemers kijken mee in 2D en krijgen uitleg over wat er precies gebeurt in het spel.

Wat is Kana VR?

Kana VR is een innovatieve “serious game” die gespeelt wordt met een Virtual Reality bril (VR) op het hoofd en een stressmeter om de borst. Je bent op een prachtig eiland waar je allerlei spannende opdrachten moet uitvoeren. Die opdrachten lukken alleen als je handig wordt in jezelf kalmeren. Met behulp van de stressmeter (meting hartvariabiliteit en ademhalingsfrequentie) krijg je direct feedback over hoe het met je stress gesteld is. De hele game draait om handigheid met de eigen stressreacties. Het leert je hierdoor wat er in jouw lijf gebeurt. De meeste mensen zijn zonder die feedback aardig blind voor die processen. Samen met een coach zoek je dus uit wat het beste voor jou werkt en dat is per persoon totaal verschillend. En ook prettig om te weten: de meeste mensen vinden het erg leuk om te doen!

Wanneer?

Donderdag 23 maart van 13.00 tot 14.00 uur.

Waar?

Lokaal 55, Oude Oppenhuizerweg 55 in Sneek.

Voor wie?

Voor iedereen die werkzaam is bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Lunch?

We verzorgen tijdens ons event ook graag de innerlijke mens! Omdat we niet te weinig willen hebben, maar ook zeker niet aan voedselverspilling willen doen, vragen we je om door te geven of je komt/blijft lunchen tussen 12.00 en 13.00 uur. Dit kan met het speciale lunch-aanmeldformulier op onze website. Op het formulier kun je ook aangeven of je dieetwensen hebt.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan tot en met woensdag 15 maart via onderstaand formulier. Let op: je mag je voor slechts één gratis workshop aanmelden!

 

Reserveringen

Tickets

Registratiegegevens