Opleidingen overzicht

Systemisch werk

Datum : 22/01/2022, 09:30 - 16:30
Locatie : Kies Koers
Adres : Pr. Bernhardstraat 1a/203, Burgum
Prijs : €125.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Stress? Pijn? Een gevoel van onbehagen? En al van alles geprobeerd? Hebt u wel eens gedacht aan systemisch werk? Hoeveel invloed heeft uw familie van herkomst op uw leven?

Wat leer je

Binnen systemisch werk wordt gewerkt met opstellingen. Er wordt een verband gelegd tussen de fysieke, emotionele of sociale klacht en de oorzaak ervan. Wanneer iemand heeft ontdekt wat de functie is van de klacht, bijvoorbeeld in hun oorspronkelijke familie, huidige gezin of bij collega’s, zijn zij in staat om het gedrag los te laten en te veranderen.

Het geeft inzicht in wat er speelt, hoe dat invloed heeft gehad en zet daarmee het proces van verandering in beweging. Door te weten waar het haakt, waar het mis gaat of waar de spanning opspeelt, kan de begeleider de opstelling aanpassen of heen en weer schuiven tot de negatieve energie plaats heeft gemaakt voor positieve energie. Op dat moment wordt er weer naar de voorstelling/opstelling gekeken en kun je een conclusie trekken van wat er nodig is om het doel te halen en echte verandering teweeg te brengen.

Na een opstelling ervaren mensen het gevoel van een puzzelstukje op zijn plaats leggen, meer rust, vrijheid en ruimte om te zijn wie ze willen zijn.

Wanneer

22 januari 2022

Tijd: 9:30 – 16:30 uur

Waar

Prins Bernhardstraat 1a 203, 9251 GJ Burgum

Kosten

€125,- excl BTW en verblijfskosten

Trainers

Ymkje de Vries en Hilde Mellema

Reserveringen

€125.00