Opleidingen overzicht

Workshop Tao voor een Lichter Leven = VOL!

Datum : 12/11/2020, 10:00 - 12:00
Locatie : Online training
Adres : .., ..
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Deze gratis workshop is alleen voor aangesloten leden.

Tao en Lichter Leven: de Kunst van het Meebewegen

In deze workshop leer je hoe je makkelijker omgaat met onzekerheid, stress én met je eigen valkuilen. Je leert soepel met een ander mee te bewegen zonder je eigen koers te verliezen én zonder weerstand of conflict te creëren! Meer in balans en met nieuwe energie aan de slag! Tao voor een Lichter Leven helpt je om met meer plezier lichter in het leven te staan!

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die met minder inspanning meer wil bereiken en lichter door het leven wil gaan. Wil je soepeler om kunnen gaan met lastige situaties, de hectiek van alledag of met weerstand dan is deze workshop echt iets voor jou! Alle deelnemers ontvangen het boek ‘De 5 Principes van Tao voor een Lichter Leven’.

De workshop in vogelvlucht

De 5 principes van Tao voor een Lichter Leven putten uit de Chinese wijsheid van het Taoïsme en de beginselen van de Tai Chi, een eeuwenoude Chinese krijgskunst. In de workshop leer je de kracht van de 5 Principes kennen en in te zetten in je eigen leven. Tijdens de workshop wisselen we theorie af met oefeningen waarin je de vertaling maakt naar eigen situaties.

Wat komt aan bod?

Soms kom je lastige situaties tegen waarvan je niet weet hoe je er het beste mee om kan gaan. Je wordt geconfronteerd met onverwachte gebeurtenissen die je uit balans halen of met personen waarmee het gesprek niet soepel loopt. Misschien voel je je speelbal van allerlei krachten om je heen of dreig je kopje onder te gaan in de drukte van alledag. Met behulp van de 5 principes van Tao voor een Lichter Leven, leer je hoe je in de drukte van alledag je rust bewaart en hoe je voorkomt dat je speelbal wordt van externe omstandigheden. Je leert te vertrouwen op eigen kracht zonder je energie te verspillen aan dingen waar je geen invloed op hebt. Je leert hoe je met de stroom méé kan zwemmen in plaats van tegen de stroom in.

Nodig voor de workshop

Zoom

Aanmelden

Je kunt je aanmelden van 5 tot en met 23 oktober. Voor deze workshop geldt: minimaal 2 en maximaal 16 deelnemers.

Let op

Jouw aanmeldgegevens worden doorgestuurd naar de organisatie die de workshop verzorgt. Van hen ontvang je een link per e-mail om deel te kunnen nemen.

Meester in je Werk Week

De Meester in je Werk Week (van 9 t/m 13 november 2020) is een initiatief van het A&O fonds Gemeenten. De Meester in je Werk Week gaat over loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en vakmanschap.

Reserveringen

Deze opleiding is volgeboekt.