Opleidingen overzicht

Topsecretaresse in 1 dag

Datum : 16/12/2020, Hele dag
Locatie : Opl. in Friesland
Adres : Groningerstraatweg 62, Leeuwarden
Prijs : €495.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Exclusief btw en inclusief verblijfkosten.

NB: al onze cursussen zijn weer fysiek, maar óók online te volgen. We geven één op één (privéles) zonder meerprijs, in groepsverband tot 4 personen

Een korte, praktijkgerichte workshop voor secretaresses. Een dag vol onmisbare, heldere, praktijkgerichte adviezen die je niet wilt missen. De functie van secretaresse is de laatste jaren een stuk zelfstandiger geworden en zij vervult een spilfunctie in de organisatie. Als geen ander functioneert zij tussen directie, managers, collega’s en klanten. Daarnaast mag van haar worden verwacht dat zij optimaal kan communiceren. Ze heeft een luisterend oor maar moet ook kunnen omgaan met weerstanden. Zij moet alles tot in de puntjes kunnen organiseren, moet proactief zijn en initiatiefrijk. Een duizendpoot dus.

Voor wie?

Secretaresses en managementondersteuners.

Duur

1 dag.

Wat levert het op?

  • geef meer sturing aan je eigen werk, werk van collega’s en het werk van je manager/baas
  • handel slagvaardig als spil van de organisatie
  • breng (meer) structuur aan in de complexiteit van alle werkzaamheden
  • communiceer effectief: leer goede opbouwende feedback te geven
  • stel prioriteiten en focus op kwaliteitsverbetering
  • beheers alle belangrijke aspecten die zich op het secretariaat voordoen

Werkwijze en locatie

De manier waarop wij werken is altijd prettig en persoonlijk. Wij maken geen gebruik van rollenspelen, of camera’s. Onze aanpak kenmerkt zich door het geven van een plezierige, maar vooral praktische workshop. Wat je leert is onmiddellijk toepasbaar in je dagelijks functioneren. Wij ontvangen je in onze historische stadsvilla aan de Groningerstraatweg 62 te Leeuwarden. Een omgeving waarin je vertrouwd voelt. Parkeren is geen enkel probleem.

Gaat-altijd-door garantie

Onze workshops gaan altijd door. Ben je de enige die zich heeft aangemeld dan krijg je van ons exact dezelfde workshop aangeboden, één op één.

Extra

Je krijgt van ons na de workshop tot 30 dagen lang ondersteuning ‘on the job’ middels e-mail, chatsessies of telefoongesprekken wanneer je dat maar wilt.

Investering

euro 495,00 per dag, inclusief reader, 30 dagen E-ondersteuning (chat, mail, telefoon) en smakelijke lunch/maaltijd, consumpties, excl. 21% btw.

Informatie

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@opleidingeninfriesland.nl  of www.rutger-humandevelopment.nl of bel 058 – 266 03 04.

Reserveringen

€495.00