Opleidingen overzicht

Trainee training: 360talk

Datum : 29/01/2020, 09:00 - 17:00
Locatie : Nader te bepalen
Adres : ,
Prijs : €485.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

De prijzen zijn exclusief BTW en inclusief verblijfskosten

Een presentatie moet zorgen voor een goed gevoel bij zowel je publiek, als bij jou als spreker. Want je presentatie kan een grote impact hebben! Maar dan moet je ‘m wel helemaal goed voorbereiden …

De training

4 zeer ervaren sprekerscoaches van o.a. TEDx Groningen hebben hun krachten gebundeld in 360talk, een sprekerstraining waarin 4 essentiële elementen – echtheid, boodschap, verhaal en techniek – worden belicht, blootgelegd en versterkt. Tijdens de training gaan de 4 coaches je helpen jouw presentatieskills te verbeteren om zo het maximale uit je presentatie te halen.

Voor wie:

De training richt zich op mensen die zich willen verbeteren in het spreken voor een groep mensen. Omdat het in het werk of bedrijf noodzakelijk is om enorm goed te presenteren, pitchen, overtuigen, enthousiasmeren. De training is gericht op mensen die bereid zijn om daar tijd en energie in te steken en om uitgedaagd te worden een stap méér te zetten om dat fantastische resultaat te behalen.

Inhoud

Tijdens de trainingsdag ‘ presentatie-pro in 1 dag’ leer je een sterke presentatie neer te zetten. Je leert het doel van je presentatie precies te bepalen en leert hoe je dat vertaalt in een verhaal dat tot het eind blijft boeien. De training is opgebouwd rondom 4 hoofdthema’s :

  • Echtheid > Doordat jij echt op het podium durft te gaan staan kan iedereen zien dat je echt bent. Deze authenticiteit voelt het publiek ogenblikkelijk.
  • Boodschap > Je boodschap is de verandering die een presentatie bij je publiek teweeg gaat brengen. Het is ook de basis voor alle verdere voorbereidingen.
  • Verhaal > Als je mensen wilt overtuigen, inspireren en enthousiast maken, verpak je je boodschap in een verhaal: met een magnifieke opening, een herkenbare hoofdpersoon die iets wil bereiken en de obstakels die hij daarbij ondervindt.
  • Techniek > Je weet welke presentatiestijl bij je past. Je kent de mogelijkheden van het podium, je gebruikt de juiste lichaamstaal en je weet hoe je met een microfoon om moet gaan.

Voor een optimaal resultaat is het wenselijk om zelf een casus in te brengen, dat vergroot het rendement van de training. Van te voren moet je dus alvast goed nadenken over de casus die je wilt behandelen.

De coaches/trainers

Jonas van der Vlugt
Jonas van der Vlugt is sprekerscoach, creatief ondernemer en oud radiomaker. Door zijn vele uren achter de microfoon, op podia en zijn persoonlijke onderzoek naar FLOW, brengt Jonas sinds enkele jaren een andere, diepere manier van het coachen van sprekers. Hij neemt de “mind” onder de loep en brengt bevrijding in de manier waarop de mensen waarmee hij werkt op het podium staan.

Mark Meinema
In bijna 25 jaar heeft Mark op heel wat plekken gewerkt aan begrip, begrijpen en begrepen worden. Hij heeft voorlichtingscampagnes opgezet, les en toespraken gegeven, maar ook sprekers gecoacht: keynote en andere speeches, van TEDx in Groningen tot startups in Teheran. Begrip en daarmee impact en succes zijn nooit 100% gegarandeerd. Maar een goede voorbereiding vergroot de kans enorm en die weg kan hij inmiddels dromen.

Erik Mathlener
Erik Mathlener is een gedreven business storyteller. Hij combineert zijn zakelijke ervaring met storytelling en laat zijn deelnemers en coachees daarmee onvergetelijke presentaties neerzetten. Erik stelt scherpe en ontnuchterende vragen. Op het podium is hij zichzelf, een warme persoonlijkheid die door humor en verrassende verhalen het publiek weet te boeien.

Gijs Nillessen
Gijs Nillessen is communicatiewetenschapper en stond al meer dan 2000 uur op het podium. Eerst als cabaretier, nu als dagvoorzitter, Daarnaast is hij de eigenaar van Speak art. Mensen evenveel plezier op het podium laten ervaren als hij zelf is zijn doel. Zijn kennis en ervaring neemt hij mee om jou het podium te laten gebruiken als extra troef tijdens je presentatie.

Meer info op

http://www.360talk.nl

Filmpje

https://youtu.be/nkmTQQS1F84

 

 

Reserveringen

Voor de aangesloten leden van Werken in Friesland

€485.00