GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Training | Lean green belt training (6 dagen)

Datum : 27/09/2023 - 23/11/2023, 09:00 - 16:30
Locatie : Wetterskip Fryslan
Adres : Fryslânplein 3, Leeuwarden

Tijdens de Lean Green Belt training leer je om met behulp van Lean, zelfstandig verbetertrajecten uit te voeren en op structurele wijze aantoonbare doorbraken te realiseren. Lean is een combinatie van een manier van denken en een methodiek. Van daaruit werk je aan continue verbetering. Het altijd weer in één keer goed doen wat de klant (intern en extern) echt wil, is het ultieme doel.

Wat ga je doen?

De Green Belt training is een combinatie van theorie en praktijk. Je maakt je de kritische manier van denken en de verbeterfilosofie eigen.

  • Er wordt geoefend met een brede basis van bewezen verbetermethoden en tools.
  • Theorie wordt praktisch toepasbaar door interactie, simulaties, praktijkvoorbeelden en oefeningen.
  • Deelnemers kunnen zelf ook eigen proceselementen inbrengen die besproken kunnen worden.

In de training wisselen we in de zes trainingsdagen praktijk en theorie steeds af met het toepassen in eigen projecten van jou of van een mede deelnemer. Aan de hand van het zogenaamde DMAIC stappenplan worden de verschillende fases van een verbetertraject toegelicht en ben je in staat om dit toe te passen in je eigen praktijksituatie.
De training wordt op de laatste dag afgesloten met een examen om de Lean Green Belt certificering te krijgen.

Voor wie?

Voor (aankomende) projectleiders of lijnmanager/medewerkers die zelfstandig verbetertrajecten uitvoeren. Ook als je nieuwsgierig bent naar hoe je de Lean-methodiek kunt gebruiken om je werkprocessen te optimaliseren, is deze training een waardevolle aanvulling.

Wanneer?

  • Blok 1 – 27/28 september
  • Blok 2 – 25/26 oktober
  • Blok 3 – 22/23 november

Waar?

Wetterskip Fryslân, Fryslânplein 3, 8914 BZ Leeuwarden.

Kosten

  • Medewerkers van aangesloten organisaties – € 2777,00
  • Niet werkzaam bij een aangesloten organisatie – € 3054,70

(inclusief btw, koffie/thee en lunch)

Trainer

Jörgen Putman van Lean Six Sigma Partners.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 13 september via onderstaand formulier (of totdat het maximale aantal deelnemers is bereikt). Na deze datum kan jouw inschrijving niet meer kosteloos worden geannuleerd (zie de voorwaarden).

Reserveringen

Aanmelden voor deze activiteit is op dit moment niet mogelijk!