GESLOTEN IN WEKEN 31 EN 32

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 28 juli (vanaf 12.00 uur) tot en met 13 augustus. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacature- of DAS-systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 14 augustus weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Training | Presentatie Pro in 1 dag!

Datum : 07/11/2023, 09:00 - 17:00
Locatie : Wetterskip Fryslan
Adres : Fryslânplein 3, Leeuwarden

Presenteren is onderdeel van je werk. Je wilt er nog beter in worden en dat kan. Sterker nog in één dag! Of je nu namens je bedrijf een salespitch geeft, spreekt op een beurs of (online) congres, je team wilt motiveren door een fantastische speech of het podium pakt om je kennis te delen: met de 360talk Presentatie-Pro in één dag training ben je ready to go! In één dag ga je aan de hand van je eigen presentatievraagstuk sleutelen aan de perfecte presentatie. Dat doen we natuurlijk volgens de 360talk methode.

Wat leer je?

 • In één dag je presentatie finetunen
 • Jezelf beter leren kennen
 • Werken met het 360talk presentatie-grid
 • De kracht van een goed verhaal
 • Voorbereidings- en focusmethode die bij al je presentaties helpt
 • Presentatieplezier i.p.v stress en zenuwen

Hoe ziet de dag eruit?

 • Authenticiteit: We starten de dag met authenticiteit Je wordt meegenomen in hoe je brein werkt en hoe je er voor zorgt dat je gecenterd op het podium of voor de camera staat. Welke gedachten komen er op als je druk ervaart? Welke belemmerende gedachte kun jij nog tackelen? De aftrap is een zoektocht naar al deze dingen. Een belangrijke basis voor vertrouwen en groei. Na deel 1 gaan we een ronde presenteren en krijg je feedback van de coaches.
 • Boodschap: Sessie twee gaat je helpen om efficiënt en duidelijk te communiceren. Wat is jouw boodschap? Klinkt misschien simpel, maar je gaat zien hoe lastig het is om zonder ruis te communiceren. Je leert hoe moeilijk het brein eigenlijk zaken kan onthouden en je krijgt handvatten om je publiek een doel te geven tijdens je presentatie. Scheelt tijd en energie en levert meer resultaat op.

Na sessie twee gaan we lunchen en krijg je de tijd om je hoofd even leeg te maken.

 • Storytelling: Na de break introduceren we een professionele storyteller. We gaan de kracht van verhalen ervaren. Iedereen heeft inmiddels een aantal verhalen verzameld en nu gaan we kijken hoe je de perfecte story ontwerpt. Verhalen binden en boeien mensen. Retorisch misschien wel het meest krachtige mechanisme. Je leert hoe je inspiratie uit jezelf haalt en hoe je dat razendsnel omzet in een verhaal met een strategie.
 • Techniek: Na de de storyteller is het tijd om alles aan elkaar te verbinden. Strategie en techniek staan centraal. Welke strategieën kun je inzetten tijdens je presentatie, pitches en gesprekken? Hoe ontwerp je met alles wat je tot nu toe geleerd hebt een verhaal dat impact heeft, blijft hangen en z’n doel haalt? Tijdens de laatste sessie gaan we daar op in. Je ontwikkelt je persoonlijke presentatie-grid. Je zult zien dat de keuzes die je hier op maakt heel veel zeggen over je persoonlijkheid en over de ontwikkeling die je doormaakt tijdens onze Presentatie – Pro in één dag training.
 • Grande finale!: We sluiten af met een grande finale! Iedereen kan zijn verhaal aan het publiek laten zien. De generale repetitie dus. Je krijgt nog 1 of 2 tips mee naar huis, maar eigenlijk ben je al ready to go!

Wanneer?

Dinsdag 7 november 2023 van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Waar?

Wetterskip Fryslân (Skries), Fryslânplein 3, 8914 BZ Leeuwarden.

Kosten

Over de trainers

Gijs Nillessen

Het podium is een plek die van nature bij me past. Zonder veel moeite kan ik mensen aan het lachen krijgen. Humor zorgt voor contact. Geen wonder dus dat ik, naast opleidingen journalistiek en communicatiewetenschappen, als cabaretier en stand-upcomedian op de planken terechtkwam. Tegenwoordig sta ik nog wekelijks op het podium als presentator, dagvoorzitter en gespreksleiders. Na een aantal jaren optreden voor publiek, wilde ik aan de slag met publiek. Trainingen geven in waar ik zelf goed in ben. Het leggen van contact. Mijn specialiteit is de connectie die er moet ontstaan tussen spreker en zaal. Zorgen dat je publiek ‘aan’ staat en je woorden invloed hebben. Een must voor elke spreker.

Jonas van der Vlugt

Ik ben gevormd door mijn werk als DJ. Ik draai nog regelmatig (shows van 538 bijvoorbeeld), maar niet omdat ik zoveel platentitels uit mijn hoofd ken. Ik kan een zaal tot een gevoel van saamhorigheid brengen: verbinding en flow. Mijn talent is dat ik vanuit mijn eigen openheid contact kan maken waardoor mensen open gaan en zichzelf laten zien. De insteek die ik als coach hanteer is een koppeling tussen het zoeken naar flow, inzichten uit de filosofie, en mijn passie voor echtheid. Ik gun iedereen die ervaring dat alles klopt, als je verbonden bent met jezelf en met anderen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 24 oktober via onderstaand formulier (of tot het maximale aantal deelnemers is bereikt). Na deze datum kan jouw inschrijving niet meer kosteloos worden geannuleerd (zie de voorwaarden).

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Medewerker aangesloten organisatie €655.00
Deelnemer overig €720.50

Registratiegegevens

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.