WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Training | Professionele video’s maken met je smartphone (iPhone of Android)

Datum : 04/04/2024, 09:30 - 16:30
Locatie : De Koperen Tuin
Adres : Prinsentuin 1, Leeuwarden

Professionele video’s maken met de mobiele telefoon is snel te leren. Zowel het filmen, monteren en online plaatsen van een video kan allemaal met de telefoon. Sinds de komst van smartphones met een goede camera, hoef je niet meer een cameraploeg in te huren om een video te maken. Organisaties kunnen dit uitstekend zelf. Dit is niet alleen goedkoper, het werkt ook vaak beter omdat organisaties vaak zelf precies weten wat ze willen communiceren in een video. De video’s worden vaak authentieker. De training is praktisch en het geleerde is direct inzetbaar.

Wat leer je?

In de training “Professionele video’s maken met de smartphone” leer je professionele en stabiele shots te maken met kwalitatief goed geluid. Je oefent in duo’s met het maken van video’s en je kijkt samen het materiaal terug. Je leert nadenken over de inhoud en het beeldverhaal. Je duikt in de wereld van apps om de beelden te bewerken en te monteren. En je denkt na over de opties om de video te verspreiden, want ieder platform heeft zijn eigen publiek en ongeschreven regels. De gemaakte video’s zijn geschikt voor intranet en sociale media.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die wil leren het maximale uit de telefoon te halen. Naar deze training komen veel communicatie & marketing medewerkers, maar ook bestuurders en mensen die in de buitendienst werken zoals medewerkers groenvoorziening en energiecoaches. Je hoeft geen fotografische of filmische voorkennis te hebben, het is wel handig als je een beetje bekend bent met sociale media zoals Facebook, Instagram en YouTube. Een vooropleiding is niet nodig. Mensen van 11-80 jaar hebben deze training gevolgd, zowel praktisch als universiteit opgeleid.

Wanneer?

Donderdag 4 april van 9.30 tot 16.30 uur.

Waar?

De Koperen Tuin, Prinsentuin 1, 8911 DE Leeuwarden.

Wat kost het?

€ 544,00 (inclusief btw, koffie/thee, lunch, 4 weken hulp bij de eerste video’s, boek “Professionele video’s maken met je smartphone”).

Door wie?

Geertje Algera Media

Aanmelden

Aanmelden kan tot 21 maart of totdat het maximale aantal deelnemers is bereikt. Na deze datum kan jouw inschrijving niet meer kosteloos worden geannuleerd (zie de voorwaarden).

Reserveringen

Tickets

€544.00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€544.00
Totaal
€544.00