WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Training | Regievoering en Creatief Denken

Datum : 26/03/2024 - 27/03/2024, 09:30 - 16:30
Locatie : Leerhuis
Adres : Nauwe Noorderhorne 12, Sneek

Deze beproefde en praktische tweedaagse training is een prachtige combinatie van creatief denken, het creëren van een innovatieve mindset in projecten en tegelijk ga je aan de slag met regievoering, hoe andere partijen inspirerend te betrekken voor mooie gezamenlijke resultaten. Je kunt je eigen casus inbrengen waar je oplossingen en nieuwe inzichten voor krijgt.

Wat leer je?

Je leert partnerschap, betrokkenheid en energie te creëren, partijen te verbinden en vruchtbaar samen te laten werken. Je leert initiatieven op gang te brengen, vaart te geven en waar nodig een doorbraak met impact. Je kunt op een inspirerende manier vormgeven aan jouw werk en jouw rol als regisseur. Je leert vaste patronen te herkennen, ze te doorbreken en denk- en overlegmethoden toe te passen met constructieve resultaten en innovatieve oplossingen. De methoden zijn op allerlei aspecten van je werk makkelijk toe te passen.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor iedereen die regievoering op een inspirerende manier wil aanpakken. Om bijvoorbeeld verschillende partijen bij elkaar te brengen, samenwerking te creëren, de rol als regisseur inhoud te geven en graag ‘out of the box’ nieuwe kansen willen ontdekken en realiseren.

Wanneer?

  • Dinsdag 26 maart van 9.30 tot 16.30 uur.
  • Woensdag 27 maart van 9.30 tot 16.30 uur.

Waar?

Leerhuis (gemeente Súdwest-Fryslân), Nauwe Noorderhorne 12, Sneek.

Wat kost het?

€ 1.115,00 (inclusief btw, lunch, koffie/thee, naslagwerk, boek).

Opleider

Anne Heleen Bijl, Creatieve Consultancy.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 11 maart of tot dat het maximale aantal deelnemers is bereikt. Na deze datum kan jouw inschrijving niet meer kosteloos worden geannuleerd (zie de voorwaarden).

Reserveringen

Tickets

€1.115.00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Medewerker aangesloten organisatie
€1.115.00
Totaal
€1.115.00