Opleidingen overzicht

Training TalentSpiegel

Datum : 11/02/2020, 09:30 - 16:30
Locatie : Posthuis Theater
Adres : Fok 78, Heerenveen
Prijs : €0.00
*de kosten zijn exclusief btw en verblijfkosten

Exclusief btw en inclusief verblijfskosten

Training TalentSpiegel

Met de TalentSpiegel, een gratis instrument voor alle gemeenteambtenaren, krijgen medewerkers hulp bij het nadenken over hun loopbaan. De scan gaat in op vragen als: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Hoe kan ik mij verder ontwikkelen? Maar ook: zit ik nog op de goede plek of ben ik toe aan een nieuwe uitdaging? De TalentSpiegel levert een individueel rapport op, dat inzicht geeft in iemands kwaliteiten, loopbaanmotieven en ontwikkelmogelijkheden.

In de training wordt ingegaan op de ins&outs van de scan en wordt er met een acteur geoefend met praktijksituaties. Deze training is bedoeld voor loopbaanadviseurs en andere professionals bij gemeenten die regelmatig loopbaan- en ontwikkelgesprekken voeren met medewerkers. In de training gaan we ervan uit dat deelnemers al de nodige expertise en ervaring hebben met loopbaan- en ontwikkeladvies.

De training duurt een dag. Tijdens deze dag ga je met de volgende onderdelen aan de slag:

  • Opzet van de TalentSpiegel: wat wordt er gemeten, hoe interpreteer je de scores? We staan uitgebreid stil bij het concept achter de scan, de vragenlijsten die worden gebruikt, de opbouw van de scan en de rapportage.
  • Hoe ga je met medewerkers in gesprek over de rapportage en stimuleer je vervolgens ontwikkeling, groei en mobiliteit? Met de inzet van een acteur oefen je op specifieke onderwerpen en situaties.

De training wordt gegeven door: J. van der Plas Consultant LTP Online

Adresgegevens
Fok 78, 8441 BR Heerenveen
Ingang: Achter de Kerk 2
(0513) 619494
receptie@posthuistheater.nl

Parkeren en bereikbaarheid

Parkeergarage Geerts Willigenplein

Op twee minuten loopafstand van het Posthuis Theater bevindt zich onder het Geerts Willigenplein een grote parkeergarage. De openingstijden zijn de gehele week van 05.00 – 22.00 uur. Uitrijden kan 24 uur per dag.
Meer informatie over parkeren in Heerenveen-centrum vindt u hier.

Klik hier voor onze adresgegevens

 

Reserveringen