WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Training | Wanneer is het goed genoeg? (Young Professionals)

Datum : 23/04/2024, 09:30 - 16:30
Locatie : Gemeente Smallingerland
Adres : Gauke Boelensstraat 2, Drachten

Hoe ga je als Young Professionals om met de vele keuzes die je “moet” maken. In een maatschappij die steeds sneller gaat, waar verwachtingen hoog zijn. Wanneer is goed, goed genoeg, wanneer is het voldoende? Herken jij als Young Professional ook dat je (misschien steeds vaker) jezelf de volgende stelt?

  • “Hoe bepaal ik nu wat een juiste keuze voor mij is?”
  • “Kies ik voor mijn carrière of het stichten van een gezin?”
  • “Hoe ga ik om met de druk die ik ervaar?”
  • “Hoe weet ik wanneer iets genoeg of voldoende is?”
  • “Heb ik een helder beeld waar ik naartoe wil, en waar begin ik?”
  • “Ik ervaar soms keuzestress en druk vanuit mijn omgeving om het perfecte plaatje te zijn, hoe ga ik hier mee om?”

Tijdens deze training ga je samen met de trainer en andere deelnemers op zoek naar jouw antwoorden en de manier waarop je deze kunt vinden.

Wat leer je?

De training heeft het karakter van een “workshop”. De dag wordt een combinatie van theorie, luisteren, delen én aan de slag gaan (individueel en in kleine groepjes). Je gaat naar huis met helderheid, antwoorden, praktische handvatten over hoe om te gaan met lastige (levens/zakelijke) keuzes, contact met gelijkgestemden en mogelijk ook wat nieuwe vragen. Je krijgt inzicht in hoe mensen reageren en acteren in situaties die lastig zijn. Je krijgt inzicht in je persoonlijke “picture of success” en een persoonlijk gameplan (plan van aanpak) voor de komende periode.

Voor wie?

Young Professionals die werken bij een organisatie die is aangesloten bij Werken in Friesland.

Wanneer?

23 april van 9.30 tot 16.30 uur.

Waar?

Gemeente Smallingerland (ruimte Kleurrijk), Gauke Boelensstraat 2, 9203 RM Drachten.

Wat kost het?

€ 940,00 (inclusief btw, koffie/thee, lunch, Nr 1 Managementboek: “Reimagine Teams, extreem resultaatgericht werken, met menselijke maat”).

Door wie?

Dirix Veenstra, Rainmen. Dirix is ervaringsdeskundige. Met zijn 30 jaar kan hij eenvoudig connectie maken met de deelnemers. Daarnaast heeft Dirix uitgebreide ervaring als begeleider, coach en trainer van Young Professionals en traineeprogramma’s. In zowel gemeenten als profit organisaties.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier (tot 8 april of totdat het maximale aantal deelnemers is bereikt). Na deze datum kan jouw inschrijving niet meer kosteloos worden geannuleerd (zie de voorwaarden).

Reserveringen

Tickets

€940.00

Registratiegegevens

Booking Summary

1
x Standaardticket
€940.00
Totaal
€940.00