WERKEN IN FRIESLAND GESLOTEN

Werken in Friesland is gesloten vanaf vrijdagmiddag 22 december (vanaf 12.00 uur) tot 2 januari. Tijdens deze periode zijn wij telefonisch niet bereikbaar en worden mails niet in behandeling genomen. Heb je (technische) vragen over ons vacaturesysteem of Dynamisch Aankoop Systeem? Dan kun je contact opnemen met Poolz via helpdesk@poolz.nl of 035 – 751 05 92.

Andere vragen of aanvragen voor toelating tot de categorieën in ons Dynamisch Aankoop Systeem, worden op 2 januari weer in behandeling genomen.

?>

Opleidingen overzicht

Training | Zo krijg jij wel je zin! (leer hoe je meer voor elkaar krijgt)

Datum : 18/04/2024, 09:00 - 12:00
Locatie : Swettehûs (provincie Fryslân)
Adres : De Vogelweg 9, Leeuwarden

Tijdens deze training ga je aan de slag met zachte beïnvloeding en nudging. Zachte beïnvloeding speelt zich af op het onbewuste niveau. Je krijgt een inkijkje in hoe dat werkt en op welke manier je daar gebruik van kunt maken. Altijd met een positieve intentie natuurlijk! Je krijgt tips en trucs om in je dagelijkse praktijk toe te passen. Het doel is (nog) meer impact te maken en regie te hebben in je werk zodat je meer serieus genomen wordt en er ook echt iets gedaan wordt met jouw adviezen en voorstellen.

Wat leer je?

  • Je krijgt meer inzicht in manieren waarop je impact kunt maken.
  • Je snapt welke rol je onderbewuste speelt.
  • Je leert hoe je daar toch bewust op kunt beïnvloeden.
  • Je leert manieren en technieken kennen die ervoor zorgen dat je meer impact maakt in het hier en nu én in duurzame gedragsverandering.

Voor wie?

Voor iedereen die in zijn werk (en leven) meer serieus genomen wil worden. Als adviseur, als collega, als manager of als specialist.

Wanneer?

Donderdag 18 april van 9.00 tot 12.00 uur.

Waar?

Swettehûs (provincie Fryslân), De Vogelweg 9, Leeuwarden.

Wat kost het?

  • Medewerkers aangesloten organisaties – € 160,00
  • Overige deelnemers – € 176,00

(inclusief btw en koffie/thee).

Aanmelden

Aanmelden kan tot 12 april (of totdat het maximale aantal deelnemers is bereikt) via onderstaand formulier. Na deze datum kan jouw inschrijving niet meer kosteloos worden geannuleerd (zie de voorwaarden).

Reserveringen

Tickets

Soort ticket Prijs Plaatsen
Medewerker aangesloten organisatie €160.00
Deelnemer overig €176.00

Registratiegegevens

Booking Summary

Please select at least one space to proceed with your booking.